Кристиано Роналдо даде скандално интервю на популярния британски журналист Пиърс

...
Кристиано Роналдо даде скандално интервю на популярния британски журналист Пиърс
Коментари Харесай

Роналдо с остра атака към шефовете на Юнайтед, треньора Тен Хаг и Уейн Руни

Кристиано Роналдо даде скандално изявление на известния английски публицист Пиърс Морган, в което остро атакува клуба, треньора Ерик загар Хаг, неговият предходник Ралф Рангник и така нататък Че и някогашния си съотборник Уейн Руни, който си разреши да го подлага на критика.

Португалецът, който бе отвън групата за вчерашното посещение на " Фулъм ", извоювано трагично с 2:1 в добавеното време, се опълчи на управлението на клуба и съобщи, че не изпитва " никакво почитание " към мениджъра Тен Хаг. Португалецът сподели, че се усеща " предаден ", на " Олд Трафорд " правели опити да го изгонят.

Любопитно е, че Пиърс Морган е измежду най-популярните почитатели на " Арсенал ". Същевременно той не крие, че симпатизира на Роналдо.

„ Да, пробваха се да ме изгонят. Не единствено мениджърът, само че и още няколко хора към клуба. Това е още откогато пристигнах в клуба. Чувствах се предаден. Превърнаха ме в изкупителна жертва. Някои хора тук не ме желаеха, освен тази година, само че и предходната също “, стартира голмайстор №1 в историята на футбола.

„ Не мога да изпитвам почитание към някого (бел. ред. Ерик загар Хаг), който не показва същото към мен. Ако изобщо не си треньор, по какъв начин ще водиш " Манчестър Юнайтед "? Дори не бях чувал за Ралф Рангник, продължи да реди Роналдо.

Уейн Рууни? Не знам за какво непрекъснато ме нападна. Може би тъй като кариерата му завърши, а аз към момента играя на високо равнище. Няма да споделям, че наподобявам по-добре от него. Което в действителност е истина ", добави той.  

Роналдо приказва и за завръщането си в " Манчестър Юнайтед " през предишното лято, когато се заприказва за интерес към него първо от " Манчестър Сити ":

" Последвах сърцето си. Сър Алекс ми сподели: " Невъзможно е да отидеш в Манчестър Сити ", а аз отвърнах " ОК, шефе ". Когато се завърнах, напредъкът в тима беше нулев. След напускането на сър Алекс няма никакво развиване. Нищо не се е трансформирало. Мисля, че почитателите би трябвало да знаят истината.

Искам най-хубавото за клуба, по тази причина се върнах. Но има неща от кухнята, които ни пречат да стигнем равнището на " Ман Сити ", " Ливърпул ", а в този момент и " Арсенал ". Клуб от калибъра на " Манчестър Юнайтед " би трябвало постоянно да е на върха, а ние не сме там. Пикасо е споделил, че с цел да изградиш нещо ново, първо би трябвало да разрушиш остарялото. “ 

Наскоро Роналдо бе пратен да тренира с втория тим, откакто отхвърли да влезе като промяна в домашен мач на " Олд Трафорд ". Това бе второ негово нарушение от подобен темперамент. През лятото той изиска да си тръгне, с цел да играе в тим, който се подвизава в Шампионската лига и се бори за трофеи. 

Никой обаче не пожела да го откупи. В последните дни се приказва, че величието може да си тръгне през зимния трансферен интервал - стига да има опция. Договорът му с " Манчестър Юнайтед " изтича идния юни.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР