Кристиано Роналдо беше видимо ядосан след домакинската загуба с 0:1

...
Кристиано Роналдо беше видимо ядосан след домакинската загуба с 0:1
Коментари Харесай

Роналдо отново захвърли капитанската си лента, този път след загубата от Испания

Кристиано Роналдо беше очевидно сърдит след домакинската загуба с 0:1 от Испания, поради която първият първенец в Лигата на нациите не съумя да се класира за финалата фаза на шампионата.

След последния съдийски сигнал телевизионните камери се насочиха към Роналдо, който поклащаше разочаровано глава. По-късно в обществените мрежи и онлайн медиите се появиха и други любопитни фрагменти на нападателя, в които се вижда по какъв начин той захвърля капитанската лента при напускането си на терена. Направи усещане и насиненото дясно око на португалеца след конфликта му с Томаш Вацлик при успеха над Чехия с 4:0.

Кристиано не за първи път прави сходно нещо с капитанската си лента, като другият прочут случай беше при домакинското проваляне с 1:2 от Сърбия в основен мач от международните квалификации преди година. Тогава в края на мача основният рефер не призна негово попадение, макар че играчът на Манчестър Юнайтед беше уверен, че топката е минала голлинията. Веднага след края на дуела CR7 захвърли лентата си на терена, като тя беше взета от човек от личния състав на стадиона и по-късно беше продадена на благотворителен търг.

Ronaldo angry after losing to Spain..

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР