Кристиан Талев – Криско най-сетне официално призна, че приятелката му

...
Кристиан Талев – Криско най-сетне официално призна, че приятелката му
Коментари Харесай

Криско Поряза Цвети С Категорично Решение

Кристиан Талев – Криско най-накрая публично призна, че приятелката му Цветелина Петрова е бременна. Чаровната брюнетка  е в средата на шестия месец и към този момент има очевидно завършен стомах. 31-годишният продуцент и реализатор чака първия си правоприемник при започване на есента и няма самообладание да влезе в новата си роля на татко.

Че Цвети е бременна, Криско разкри във видеото към песента си “Да или не”. В него някогашната стюардеса демонстрира наедрелия си стомах и не остава никакво подозрение, че носи разрастващ се живот в утробата си. Малко след премиерата на клипа към бъдещите родители заваляха поздравления и благопожелания за благополучен фамилен живот.

Въпреки че откри сродна душа в лицето на Цвети, изпълнителят не желае да подписва брак с нея, тъй като не има вяра, че подписът в гражданското има значително значение за една връзка. Той от дълго време разправя в изявленията, че е подготвен за деца и е намерил дамата на живота си, тъй че бе въпрос на време връзките им да преминат на идващото равнище.

Петрова и Талев са дружно повече от две години и по всичко проличава, че се схващат отлично. Преди време се появиха клюки, че са вдигнали загадка женитба, само че Криско побърза да ги отхвърли, написа Уикенд. Запознати издават, че Цвети прекратила уговорките си на стюардеса още при започване на бременността, а след това се отдала на отмора.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР