Кристиан Николов, който се заби с джипа си в колата

...
Кристиан Николов, който се заби с джипа си в колата
Коментари Харесай

Още скандални разкрития за убиеца на Милен Цветков лъснаха в съда

Кристиан Николов, който се заби с джипа си в колата на известния публицист Милен Цветков и по този начин аргументи гибелта му, се е дрогирал най-малко две години преди злополука. Това стана ясно в съда, по време на делото, на което магистратите отхвърлиха да го пуснат на независимост, написа.

Прокуратурата изнесе данни, че в телефона на Кристиан е открита връзка, която го уличава в приложимост на дрога през 2018 и 2019 година Освен това в претърсванията след злополуката е открита кутийка със следи от кокаин и амфетамини. Адвокатът на младия мъж незабавно опонира, че няма доказателства телефонът да е на подсъдимия.

, Софийският градски съд отхвърли да освободи от ареста Кристиан Николов. Той има непрекъснат адрес и трайна обязаност със фамилията си и с приятелката си Симона Цветкова. Затова надали има заплаха да се укрие, само че може да извърши друго закононарушение поради използването на опиати и огромната социална заплаха на действието му, взеха решение магистратите.

Кристиан Николов помоли съда да го пуснат у дома и даде обещание да се явява постоянно, когато бъде свикан. Искам да ви уверя, че ще окажа подпомагане в този развой, сподели Кристиан Николов пред съда и изиска мярката му да бъде изменена в по-лека – домакински арест. „ Моля да бъдете справедливи и да намалите мярката ми, която е в услуга на прокуратурата, а не на правораздаването. Моля да ми бъде наложена мярка домакински арест”, прикани подсъдимият.

Катастрофата е станала по ярко, на един от най-големите християнски празници - Великден, возил е други хора и на кръстовището е имало пешеходци, които са били в риск от държанието му като водач, подчертаха обаче магистратите.

Окончателното решение за свободата на Кристиан ще вземе Апелативният съд в София.

На съвещанието стана ясно, че следствието против майката на Кристиан е прекъснато. Тя беше обвинена, тъй като му е дала джипа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР