Kристиан Костов разкри в социалната мрежа, че преминава през много

...
Kристиан Костов разкри в социалната мрежа, че преминава през много
Коментари Харесай

Кристиан Костов се бори с тежки паник атаки

Kристиан Костов разкри в обществената мрежа, че минава през доста сложен интервал от живота си. През последните месеци той страдал от меланхолия и още се борел с тревогата и паник офанзивите. Състоянието му се влошило след гибелта на дядо му. Възрастния човек умрял от затруднения след Ковид-19.

В момента артистът живее в Русия, където работи по разнообразни планове. Неотдавна той също се разболял от ковид и не минал леко през болестта. „ Цялото ми семейство го изкарахме доста тежко. Бях доста зле. Дядо ми умря от ковид. Той беше най-интелигентният човек, който познавах. Последните му думи бяха: „ Помогнете ми, апелирам, неприятно ми е! ”, споделя Кристиан със сълзи на очи. Изпълнителят не може да си елементарни, че точно той най-вероятно е докарал вируса у дома и по този начин е умъртвил, без да желае, дядо си.

Талантливият актьор съумял да се пребори с физическите признаци на заболяването, само че оттогава  душeвността му била разтърсена . Костов почнал да получава паник офанзиви, развил мощна тревога и се наложило да посещава психолог. Там срещнал поддръжка, само че към момента не бил изцяло оздравял. „ Прoблeмът e, чe нe мoжeш дa избягaш oт ceбe cи, трябвa дa гoвoриш зa прoблeмитe cи и дa нaмeриш нa първo мяcтo мир cъc ceбe си ”, изяснява музикантът с българо-руски генезис.

Той не за първи път изпада в сходна дупка. През 2018 година младежът бил толкоз обезверен от публичния напън върху него, че възнамерявал да се откаже от най-голямата си пристрастеност – музиката. С помощта на фамилията си обаче съумял да продължи напред. К ристиан постоянно е подложен на критика поради нежната си визия и методът, по който се облича. Той носи рокли, лакира ноктите си и се гримира като момиче. Въпреки това артистът споделя, че се самоопределя като момче – просто стилът му бил подобен и желал да се отличава от масата. „ Аз съм ексцентричен и артистичен. Виждам, че на някои хора това им харесва, само че е обикновено да не бъда одобряван от всички. Колко би трябвало да си трагичен от вътрешната страна, че да накраш различен човек да се почувства зле. Имам дълга коса, само че това не значи, че желая да съм жена! ”, разяснява изпълнителят.

За страдание, Кристиан нееднократно се е сблъсквал с лицето на омразата поради ексцентричния си външен тип. Случвало се е дори да го заплашват с нож на улицата. Тогава музикантът се отървал от най-лошото на косъм – проговорил на британски и бандитите решили да го оставят, тъй като помислили, че е чужденец. Той обаче толкоз се уплашил, че в продължение на една седмица не излизал от вкъщи си.

Сексуалната ориентировка на артиста бе необятно обсъждана у нас още с появяването му в шоуто „ Х Фактор ” преди 6 години. Тогава невръстният Крис бе едвам 15-годишен и някои отдаваха нежната му визия на нежната възраст, други оправдаваха преобладаващото му женско лъчение с изявената му артистичност. „ Той е още дете! Тепърва ще се развива и ще възмъжава! ”, оправдаваха го почитателите. Това обаче не се случи. Дори в противен случай – придвижванията му ставаха все по-женствени и се стигна до такава степен да облича рокли и поли.

За персоналния живот на Костов не се знае доста. По време на шоуто „ Х фактор ” той призна, че е непорочен, само че тогава към момента бе младеж. Сега споделя, че се е посветил на кариерата си и любовта не му е приоритет. „ В момента не ми е до гаджета, имам прекалено много други неща на главата! ”, разяснява младежът.
Meждувременно Кристиан показа в обществената мрежа, че се е ваксинирал против ковид. След като рисковата болест лишила живота на обичания му дядо, артистът взел безапелационното решение да си постави ваксина във допустимо най-кратък период. Той прикани и феновете си да последват неговия образец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР