Кристиан Кирилов от София ден и нощ определено не изглежда

...
Кристиан Кирилов от София ден и нощ определено не изглежда
Коментари Харесай

Кристиан Кирилов с признание: "Често страдам и плача, когато видя това..."

Кристиан Кирилов от " София денонощно " несъмнено не наподобява от тези мъже, които плачат и демонстрират страстите. Е, става известно обаче, че зад мускулите се крие чиста и нежна душа, която изживява много неща.

Актьорът, който се опитва в този момент в чалгата, показа в изявление, че е много прочувствен човек. Мускулестият Кристиан разкри, че няма спомен да е плакал скоро от благополучие, а тъкмо противоположното.

Виж още: Не Блажка, а Гери е " ходещ секс "! Вижте най-провокативните снимки на Стаменова

" От тъга рева доста постоянно. Много постоянно мога да се трогвам. Например, в случай че видя някое страдащо куче – незабавно се насълзявам, а по-късно се пробвам да оказа помощ ", споделя той.

Е, на нас ни е мъчно да си представим Кристиан Кирилов в такова положение, само че явно, че и мощните хора се поддават на страстите.

Иначе Кристиан неотдавна показа новото си чалга парче " Паля си цигара ", което е в дует с фолк легендата Лучано. Музиката обаче не е главен фокус на мачото. Крис желае да се развива и като артист и даде поръчка, че скоро ще го гледаме в два кино лентата. Е, не издава по какъв начин се споделят, само че ние се надяваме да има по-главна роля.

Виж още: Гаджето на Лъчо от СкандаУ - за кофти решенията до момента: " Вещества ", Слънчака, някогашни и кофти компании 

Изображение: https://www.instagram.com/kristiankirilov13/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР