Кристиан Иванов, ученик от ПГ „Асен Златаров“ в гр. Видин,

...
Кристиан Иванов, ученик от ПГ „Асен Златаров“ в гр. Видин,
Коментари Харесай

Ученик от Видин спечели поредната награда от кампания на НАП

Кристиан Иванов, възпитаник от ПГ „ Асен Златаров “ в гр. Видин, сграбчи следващата премия в четвъртия сезон на просветителния план на Национална агенция за приходите „ Влез в час с налозите “. С верните си отговори на теста за приемането на заплата в плик Кристиан си завоюва нов ховърборд. Днес той получи премията си персонално от госпожа Ирена Илиева - шеф на офиса на Национална агенция за приходите във Видин.
Националната организация за приходите организира просветителния си план за четвърта поредна година. Тази година акцията трансформира своя формат, с цел да бъде още по-близо да навиците и ползите на учениците. Всички възпитаници могат да посетят уеб страницата на акцията www.vlezvchas.bg, където да гледат оповестените видеа и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди. Всеки тест за премия е наличен в уеб страницата в продължение на 2 седмици. Новият тест е на тематика „ Регистрация на компания “, той към този момент е оповестен и може да бъде решаван от учениците до 10 декември в това число. Междувременно през днешния ден стана явен идващият късметлия с премия от приходната администрация и той още веднъж е от гр. Видин.
В четвъртото издание на „ Влез в час с налозите “ Национална агенция за приходите ще раздаде 10 огромни награди – 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална действителност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на инцидентен, лотариен принцип, чрез особено създаден за потребностите на играта програмен продукт.
„ Чрез акцията „ Влез в час с налозите “ приходната организация си сложи за цел да промени усещанията на младежите за налозите и осигуровките. И към сегашния миг несъмнено смятам, че сме съумели. Спечелените награди ми дават мотив да се гордея с децата на Видин. “ съобщи при награждаването госпожа Ирена Илиева, Директор на Офис на Национална агенция за приходите Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР