Кристиан и Валентина са успешни модели в сърцето на Ню

...
Кристиан и Валентина са успешни модели в сърцето на Ню
Коментари Харесай

До Ню Йорк и обратно (ВИДЕО)


Кристиан и Валентина са сполучливи модели в сърцето на Ню Йорк, Манхатън. Работят за най-големите и потвърдени марки. Крис е треньор по бокс на Адриана Лима, двама от принцовете на Саудитска Арабия, актьорите Джерард Бътлър и Луси Лу. След като покоряват страната на неограничените благоприятни условия, се ражда концепцията им за фамилен бизнес с биоземеделие, а пътят към реализирането й ги води в пазарджишкото село Аканджиево. Там основават Pura Vida Organic Farm, в която отглеждат зеленчуци и плодове по щадящ за природата метод.



В момента продават продукцията си на верига заведения за хранене в столицата, които ценят здравословната храна, както и на частни клиенти, част от които са със болести и отделят изключително внимание към произхода и качеството на зеленчуците и плодовете, които употребяват. Майки с деца и бременни дами също избират вкусните артикули от биофермата.

Защо младото семейство реши да даде крачка обратно, само че единствено видимо. Не с цел да се върне към добре познатото остаряло и зоната си на комфорт, а с цел да разбие стандартите на пух и прахуляк, да преоткрие бащината къща, да се допре още веднъж до родовите си корени и непорочност на природата. На България. С какво е посипан пътят им до върха на стилния бизнес и каква е цената, която заплащат... с цел да последват порива на сърцата си? 
Още по тематиката - четете в септемврийския брой на Списание 8. Снимки от нашето посещаване в Аканджиево може да разгледате в галерията нагоре.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР