Кристиан Хорнер похвали испанеца и го иска за заместник на

...
Кристиан Хорнер похвали испанеца и го иска за заместник на
Коментари Харесай

Трансферът на Карлос Сайнц в Ред Бул изглежда е въпрос на време

Кристиан Хорнер похвали испанеца и го желае за заместител на Чеко Перес
Макар и още да се възстановяваше от интервенция от апендицит, Карлос Сайнц направи ужасно съревнование, с цел да завоюва Гран при на Австралия в Мелбърн в края на предходната седмица.

Испанският водач на " Ферари " задмина Макс Верстапен във втората обиколка, а малко по-късно международният първенец отпадна от конкуренцията поради щета.

Сайнц ще загуби мястото си във " Ферари " през идващия сезон поради привличането на Люис Хамилтън и все още наподобява най-хубавият свободен сътрудник във Формула 1.

За това призна и шефът на " Ред Бул " Кристиан Хорнер, който не изключи опцията да го притегли през идващия сезон на мястото на Серхио Перес. Другите разновидности са Даниел Рикардо и Юки Цунода, които към този момент са благосъстоятелност на австрийския отбор.

Сайнц към този момент има опит в " Ред Бул ", като беше съотборник с Верстапен, Даниел Квят и Пиер Гасли в " Торо Росо " преди да премине в " Рено ".

" В " Ред Бул " желаеме да създадем най-хубавия тандем и от време на време би трябвало да се огледаж отвън личния двор. Във Формула 1 има доста бърз, незает водач, който завоюва съревнование ", съобщи Хорнер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР