Кристиан Гарин сподели, че очаква с оптимизъм предстоящите турнири на

...
Кристиан Гарин сподели, че очаква с оптимизъм предстоящите турнири на
Коментари Харесай

Гарин: Дел Потро е добре, тренирах с него в Маями


Кристиан Гарин показа, че чака с оптимизъм идните шампионати на клей в Южна Америка. Чилиецът ще се завърне на корта на ATP 500 конкуренцията в Рио де Жанейро (14-20 февруари), където ще пази купата. Световният №18 разяснява и обстановката към Хуан Мартин Дел Потро, чието присъединяване до през вчерашния ден бе под въпрос, само че в последна сметка стана ясно, че Кулата от Тандил ще играе на шампионата в Бразилия.

„Хуан Мартин постоянно е бил един от моите модели за подражателство. Невероятно е, че ще се завърне в тура след всичко, което му се случи. Обичам да набл’давам играта му и в действителност се надявам, че още веднъж ще доближи равнището, на което всички желаеме да го виждаме. Наскоро имах опцията да упражнявам с него в Маями и той беше в доста добра форма“ – разкри Гарин пред ESPN.

Дел Потро получи „уайлд кард“ за шампионата в Рио, който се обрисува като много мощен. Към момента лидер на схемата е Матео Беретини, а другите седем най-високо сложени участници са Каспър Рууд, Диего Шварцман, Доминик Тийм, Кристиан Гарин, Пабло Кареньо Буста, Лоренцо Сонего и Карлос Алкарас.

Преди това Дел Потро ще играе на ATP 250 шампионата в Буенос Айрес (7-13 февруари).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР