Кристиан Ериксен ще изведе с капитанската лента Дания в приятелския

...
Кристиан Ериксен ще изведе с капитанската лента Дания в приятелския
Коментари Харесай

Ериксен получава капитанската лента при завръщането си на Паркен

Кристиан Ериксен ще изведе с капитанската лента Дания в приятелския мач против Сърбия на следващия ден при завръщането си на стадион "Паркен " за първи път, откогато получи сърдечен арест там по време на Европейското състезание предишното лято.

Каспер Шмайхел, който е втори капитан в отсъствието на контузения Симон Кяер, е предложил да даде лентата на Ериксен, разкри треньорът на Дания Каспер Хюлманд на конференция през днешния ден.

Това ще бъде прочувствен миг за Ериксен, който рухна на терена на стадиона в Копенхаген по време на мача против Финландия на 12 юни предходната година и единствено бързата интервенция на медицинските екипи го избави от крах.

Ериксен възобнови професионалната си кариера в Брентфорд във Висшата лига, откакто беше екипиран със специфичен дефибрилатор и означи гол при завръщането си за Дания в събота, откакто влезе като промяна на полувремето против Нидерландия в Амстердам.

"Определено ще бъде доста особено, тъй като не съм бил на "Паркен ", откогато се случи оня случай. Очаквам с неспокойствие да се върна на този стадион ", сподели Ериксен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР