Кристиан Ериксен официално е играч на Бреентфорд, обяви на официалния

...
Кристиан Ериксен официално е играч на Бреентфорд, обяви на официалния
Коментари Харесай

Ериксен официално се завърна в Премиър лийг

Кристиан Ериксен публично е състезател на Бреентфорд, разгласи на формалния си уебсайт новакът в Премиър лийг. Договорът на 29-годишния датчанин, който е минал всички нужни прегледи, е до края на сезона. Според Фабрицио Романо в договора има алтернатива за удължаването му до юни 2023 година.

Така Ериксен се завръща в Премиър лийг, откакто игра близо седем години за Тотнъм в интервала сред 2013-а и 2020-а. След това датчанинът мина в Интер, само че трябваше да се раздели с „ нерадзурите “, защото съгласно разпоредбите в Италия няма право да играе кардиовертер дефибрилатор, който му беше вграден, откакто колабира на терена по време на първия мач на Дания на Евро 2020. Ужасяващият случай се случи единствено преди седем месеца, само че в този момент Ериксен е подготвен да се завърне в игра, като той преди време съобщи, че упоритостта му е да играе на Световното състезание в края на година.

Преди да подпише с Брентфорд халфът тренираше първо в Швейцария, а по-късно и с младежката групировка на Аякс.

„ Очаквам с неспокойствие да работя с Кристиан. Измина известно време, откогато го упражнявах за последно. Оттогава се случиха доста неща. По това време той бе едвам на 16 години, след което се трансформира в един от най-хубавите халфове, играли във Висшата лига. Освен това той завоюва титли в цяла Европа и стана звезда на националния тим на Дания. Възползвахме се от невероятната опция да доведем състезател от международна класа в Брентфорд. Той не е упражнявал с тим от седем месеца, само че е приключил доста работа самичък “, съобщи мениджърът на Брентфорд Томас Франк.

✍ Welcome to Brentford,
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР