Кристъл Палас победи с 1:0 на във втория двубой

...
Кристъл Палас победи с 1:0 на  във втория двубой
Коментари Харесай

Заха и Гуаита донесоха първи три точки на Кристъл Палас

Кристъл Палас победи с 1:0 на " " във втория дуел от новия сезон в Премиър лийг. вкара единственото попадение в 13-ата минута. След почивката " светците " усъвършенстваха представянето си, само че две превъзходни намеси на резервираха задатъка на " орлите ".

реши да остави на аварийна пейка за началото новите попълнения и Еберечи Езе. започва на върха на офанзивата, подпомаган от и Уилфред Заха. Шейку Кояте и си партнираха в центъра на защитата.

Новото попълнение на Саутхамптън остана отвън групата за днешния дуел. и водеха офанзивата на " светците ".

Домакините поведоха в 13-ата минута, когато Заха засече от въздуха центриране отдясно на Таунзенд. До почивката не се случи съвсем нищо забавно. " Орлите " бяха добре подредени, до момента в който " светците " не съумяха да основат нищо в предни позиции.
50 - Wilfried Zaha's opener for Crystal Palace was his 50th goal in league football (excluding play-offs). Super.
— OptaJoe (@OptaJoe)

В 50-ата минута Джон Мос сподели пряк червен картон на -Питерс поради негово влизане с високо вдигнат крайник против Митчел. Решението бе доста противоречиво, само че откакто прегледа повторения на обстановката на монитора, основният рефер вярно се поправя и размени аления картон с жълта. Веднага след Саутхамптън бе напълно покрай изравняването, само че с превъзходна интервенция Гуаита избави мощен удар от близко на Че Адамс.

В 82-рата минута Заха се разписа за повторно, само че след намесата на ВАР попадението бе анулирано поради засада. В добавеното време Гуаита още веднъж се намеси ослепително, откакто мазета удар с глава на Ингс, който засече центриране Уокър-Питърс. Премиър лийг 1 кръг, събота 12 септември  Кристъл Палас 1:0краен резулат  Саутхямптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР