Кристъл Палас победи като домакин Уест Хем с 4:3 в

...
Кристъл Палас победи като домакин Уест Хем с 4:3 в
Коментари Харесай

Кристъл Палас пребори Уест Хем след зрелищно 4:3

Кристъл Палас победи като хазаин Уест Хем с 4:3 в лондонско дерби, част от 34-ия кръг на Висшата лига. 

Двубоят на „ Селхърст Парк “ стартира взривоопасно още от началото, като в 9-ата минута резултатът бе открит, а голмайстор за гостите бе Томаш Соучек. Чехът се оказа на вярното място в наказателното поле на Палас след центриране от корнер, като при безредие той вкара топката в опразнената от стража на домакините Сам Джонстън врата.

Домакините бързо дадоха отговор на предизвикването, изравнявайки в 15-ата минута. Нападателят Джордан Аю получи страховит късмет в наказателното поле на Томаш Фабиански, като се възползва от него и със страховит удар в долния десен ъгъл направи резултата 1:1.

Минута по-късно Кристъл Палас съумя да направи цялостен поврат, като в обстановката „ орлите “ имаха и известна доза шанс. След удар от състезател на Палас топката попадна на крайници на Уилфред Заха, който от няколко метра приключи кълбото във вратата на Фабиански.

Домакините направиха резултата 3:1 в 30-ата минута, а виновник за Уест Хем се трансформира Томаш Соучек. Топката бе открадната от Джефри Шлуп, който означи във вратата на Фабиански.

10 минути преди края на първата част “чуковете “ върнаха едно попадение. Авторът на първия гол Соучек центрира в противниковото наказателно поле, където Михаил Антонио отигра топката сполучливо във вратата на Джонстън.

Първата по-интересна обстановка през вторите 45 минути пристигна в 64-ата, когато Найеф Агер задържа нападател на домакините в наказателното поле. Първоначално съдията Крейг Поусън уточни бялата точка, само че след това бяха нужни още 3 минута за инспекция на системата ВАР, с цел да се удостовери нарушаването на Агер. Зад топката при дузпата застана Еберечи Езе, който прати извърши сполучливо в левия ъгъл на Фабиански, правейки резултата 4:2.

В 72-ата минута правещият страховит мач Томаш Соучек откри Найеф Агер в дребното наказателно поле на Кристъл Палас. Там мароканецът показва сериозната си физика, като се пребори с двама, вкарвайки с глава във вратата на Джонстън за 4:3.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР