Кристъл Палас обмисля трансфер на Гарет Саутгейт, като Рой Ходжсън

...
Кристъл Палас обмисля трансфер на Гарет Саутгейт, като Рой Ходжсън
Коментари Харесай

Кристъл Палас подрежда треньора на Англия Гарет Саутгейт с Рой Ходжсън игра от уволнение

Кристъл Палас обмисля трансфер на Гарет Саутгейт, като Рой Ходжсън е изправен пред уволняване, в случай че загуби идващия си мач с Челси в понеделник вечер.

Орлите паднаха надолу в таблицата, спечелвайки единствено два от последните си 12 мача, до момента в който се доближават към зоната на изпадащите. Ходжсън, който оказа помощ за спасяването на клуба предишния сезон, не съумя да резервира тази инерция и се задават въпроси по отношение на бъдещето му.

Феновете показаха гнева си, обвинявайки йерархията на Двореца, че стопира клуба, и те би трябвало да обмислят други възможности в землянката. Липсват краткосрочни решения, защото Eagles евентуално хвърлят око на селекционера на Англия през лятото, когато бъдещето му може да стане ясно след еврото.

The Sun оповестява, че Стив Купър е различен човек в тях къс лист. Той е разполагаем, откакто напусна Нотингам Форест, само че преди този момент е бил обсъждан за ролята и подценяван. Бившият началник на Вълците Хулен Лопетеги също е на техния радар, само че той би изискал огромен б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР