Кристъл Палас е стартирал преговори със защитника на Раду Драгусин.

...
Кристъл Палас е стартирал преговори със защитника на Раду Драгусин.
Коментари Харесай

Кристъл Палас преговаря със защитник на Ювентус

Кристъл Палас е стартирал договаряния със бранителя на Раду Драгусин. Договорът на 19-годишния румънец изтича през лятото и той може да подпише прелиминарен договор с всеки клуб. " Орлите " считат да се възползват от тази опция и да го привлекат без пари в състава си.

Лондончани имат желание да подмладят съществено състава си през лятото. Това с огромна мощ важи за отбраната, където всички централни бранители са над 30 години. Освен това договорите на и изтичат и най-вероятно няма да бъдат възобновени. Ветераните и обаче се чака да получат оферти за удължение на контрактите.

Драгусин е считан за сериозен гений, само че на този стадий не може да се пребори за титулярно място в тежката конкуренция в защитата на Ювентус. Той въпреки всичко дебютира за първия тим на торинци в Шампионската лига през декември против, а по-късно записа и първите си минути в Серия " А " в мачовете с и СПАЛ.

От Юве пробват да задържат Драгусин, само че на този стадий младокът желае да играе постоянно и е по-вероятно да избра да си тръгне. Освен от страна на Кристъл Палас, интерес към него има и от, тъй че румънецът има варианти.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР