Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си.

...
Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си.
Коментари Харесай

Вижте българката, за която цяла Унгария говори

Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си. Баща й Панчо Чернев е артист и управител на културни събития. Майка ѝ е София Кузева Чернева, която всички помним като Дана в един от най-гледаните и харесвани български филми " Вчера " на Иван Андонов.

Самата Криста е родена в Германия, където родителите й се откриват през 90-те, само че връзките й с България в никакъв случай не са прекъсвали. Криста Чернева все по-уверено върви по стъпките на известните си родители, изключително откакто изигра една от основните герои в сериала Kitz на Netflix през 2021 година, който стана доста известен в Унгария.

И макар триумфите на българката в професионален проект, причина да се приказва през последните месеци за нея се оказа персоналния ѝ живот. И по-скоро фактът, че явно има връзка с унгарския футболист Адам Салай, който сега играе в швейцарския футболен тим Базел. Връзка, която двамата дълго време пазят в загадка.

От няколко месеца 34-годишният голмайстор чества головете си в палец в уста и допиране на корема, което стана причина да се спекулира, че евентуално ще става татко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР