Криско за пореден път предизвика едновременно и шок, и подигравки

...
Криско за пореден път предизвика едновременно и шок, и подигравки
Коментари Харесай

Криско иска огромна сума за снимки на бебето си

 Криско за следващ път провокира по едно и също време и потрес, и насмешки с това, което направи, също така за кой ли път дейностите му удостоверяват, че очевидно се е взел доста насериозно.

Габроският рап кумир е решил, че е най-голямата звезда в България, щом даже в най-щастливия си момент от живота - раждането на детето си - още веднъж се пробва да изтъргува щастието си.

В момента Криско води съществено пазарлъци за това кой ще грабне правата над първата извънредна фотосесия на наследника му. И по всичко наподобява, че и майката на бебока и половинка на рапъра - Цвети, няма нищо срещу това.

Според информациите сега надцакването е сред две всемирски списания и ефирен таблоид, само че никой не прекрачвал границата от 5 бона като оферта. Криско обаче, държал да гушне цели 30, тъй като смятал себе си за огромна звезда!

" Aз cъм нaй-пoпулярният пeвeц в Бългaрия, пo-мaлкa cумa e oбидa. E, нaй-пoпулярeн cлeд Вacил Нaйдeнoв, нo тoй eдвa ли cкoрo щe рoди ", настояват, че се е изказвал близки до изпълнителя пред кандидaтитe, написа Шоу блиц.

Преди години, когато Жени Калканджиева роди, прибра сумата от 5000 лв., а преди този момент и още 2000, когато се женеше. Същото вършат и редица фолкпевици и моделки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР