Криско се подигра на Благо Георгиев, известен като Джизъса заради

...
Криско се подигра на Благо Георгиев, известен като Джизъса заради
Коментари Харесай

Криско захапа жестоко Джизъса за сватбата


Криско се подигра на Благо Георгиев, прочут като Джизъса поради многото дами в живота на някогашния футболист. Сватбата на Благой получи голям брой иронични мнения и насмешки в обществените мрежи. Първа беше певицата Андреа, която написа в своя Инстаграм: " Таз година младоженка, следващата година друга ". 

Криско осмя Джизъса като показа меме във връзка сватбата на Джизъса като стори на персоналния си профил. Честата промяна на дами докара до предзнаменования, че новата младоженка няма да е последна. Той самият е прочут с това че не се откача от един клон, до момента в който не се закачи на различен. 



Малко след раздялата на Благой Георгиев с русата Златка, Джизъса бързо сподели и новата младоженка Полина Спасова и единствено след броени месеци футболистът постави халката. Не е ясно дали тя е повода за раздялата им, тъй като и Златка бързо се гаджоса с предприемача Керен.

Бившият футболист има четири деца от три дами единствено за една от тях се е женил, младата Полина е втората брачна половинка на Джизъса, отбеязва " Телеграф ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР