Криско най-накрая намери време за почивка с половинката. Рапърът и

...
Криско най-накрая намери време за почивка с половинката. Рапърът и
Коментари Харесай

Чудо! Габровецът Криско Хвърля Пачки За Гаджето Си В Дубай

Криско най-сетне откри време за отмора с половинката. Рапърът и гаджето му Цветелина съвсем цяла лято бяха разграничени поради уговорките на изпълнителя. Криско три месеца кръстосва курортите по морето, до момента в който половинката му заставам сама в дома им и го чака да се прибере от следващия ваучър.

Сега Криско откри време и за Цветелина. Рапърът реши да заведе половинката си в обичания й Дубай за няколко дни. Той се възползва от дупката в програмата си и незабавно се качи на самолета.

Цветелина обожава емирството. Тя се възхищава на културата и на архитектурата на града.

Криско и половинката му се настаниха в един от най-тузарските хотели. За нощувка рапърът брои по няколко хилядарки, само че парите въобще не са проблем за нисичкия артист. Комплексът, в който Криско и приятелката му са настанени, разполага с няколко големи басейна. Гледката през прозореца е към най-високите небостъргачи в Дубай. На разположение на двойката е и денонощен рум сървис и те си поръчват храна и напитки когато и да е, написа „България днес“.

За да обиколят колкото се може повече и да прегледат, рапърът нае кола. С нея влюбените джиткат из града и го опознават още по-добре. Първата дестинация, която двойката посети, бе аквариумът в Дубай. Той е най-големият в света. Капацитетът му е 10 милиона литра и е дом на над 33 000 водни животни, включващи над 140 типа.

За разлика от множеството българи, които вървят в Дубай на шопинг, Криско реши да се отдаде на цялостен релакс. През по-голямата част от деня той е на басейн, където половинката му с изключение на загар събира и погледите на останалите посетители. Изваяната като от списание Цвети има съвършено тяло и пръска съблазън отвред.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР