Криско и Цвети доказаха, че не са разделени. Двойката дойде

...
Криско и Цвети доказаха, че не са разделени. Двойката дойде
Коментари Харесай

Официално: Криско и Цвети са заедно

Криско и Цвети потвърдиха, че не са разграничени. Двойката пристигна дружно на премиерата на кино лентата „ Южен вятър 2: Ускорение “, който потегля по кината от този петък, 4 февруари. Криско е създател на част от музиката към сръбски филм и не пропусна да се снима до Милош Бикович, като на фрагмента е в компанията на обичаната си Цвети. Двамата потвърдиха информацията на Lupa.bg, че не са разграничени.

Милош Бикович и Миодраг Радонич дойдоха в България за церемония премиерата на кино лентата. Звездният тандем мина по аления килим, дружно с българските си сътрудници, измежду които Асен Блатечки, Мак Маринов, Жорета Николова, Блажо Никович, Николай Николаев. Към екипа на кино лентата се включи и създателят на саундтрака на лентата Кристиан Талев – Криско. На събитието участва още посланика на Сърбия в България- Желко Йович, който поздрави сънародниците си за триумфа на кино лентата, както и някои от най-популярните персони и инфлуенсъри у нас. На живо с видео привет в киносалона пък се включи една от най-големите звезди на родното кино, Захари Бахаров, който пожела на гостите прелестно гледане и се извини за отсъствието си заради карантина.



След края на прожекцията Милош Бикович благодари на публиката и показа екипа на „ Южен вятър 2: Ускорение “ измежду нестихващи овации. „ За мен е чест, че имах удоволствието да работя с вас. Българската школа от артисти е измежду най-хубавите и се веселя, че дружно успяхме да създадем продължението на кино лентата още по-успешно. “, показа още Бикович. Актьорът с наслада поговори с публиката и отговори на въпросите им, като зарадва почитателите с вълнуващата вест, че трета част на кино лентата ще има!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР