Крисия очевидно иска да прилича на Николета Лозанова и всички

...
Крисия очевидно иска да прилича на Николета Лозанова и всички
Коментари Харесай

Малка, но вече знае! Крисия се прави на Николета Лозанова

Крисия явно желае да наподобява на Николета Лозанова и всички по-големи секси какички, видя HotArena.

Малката певица постави дизайнерски очила и безусловно е неразпознаваема. Изпълнителката сама се похвали с новата си облага и качи закачлива фотография в обществените мрежи. Крисия няма проблем с очите, а просто желае да наподобява съвременна.

Манията с очилата с лъскави рамки бе въведена от Николета Лозанова и набира известност измежду подрастващите, като не е подминала и 13-годишната Крисия. Затова дребната певица е поставила очила без диоптър, с цел да наподобява съвременно и да се хареса на феновете си. „ Мацка от класа “ и „ Много си красива “, бяха единствено част от мненията, само че не липсваха и менения, че наподобява неуместно.

Феновете на Крисия още веднъж видяха,ч е устните й наподобяват доста обемни за нежната й възраст. Затова на дневен ред още веднъж се появиха въпроси дали няма силикон или хиалурон в устните си.

От Фамилията на Крисия отхвърлят тя да има сходни интервенции и изясняват, че огромните и сочни устни са фамилен ген, а тя е наследила тази част от визията, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР