Крисия не е от младите певици, които често споделят снимки

...
Крисия не е от младите певици, които често споделят снимки
Коментари Харесай

УАУ, това Крисия ли е? Тийн звездата шашна с нови снимки и провокира коментари

Крисия не е от младите певици, които постоянно споделят фотоси и сторита в Инстаграм, само че пък когато реши да го направи, то несъмнено притегля вниманието към себе си.

Тийн звездата направи точно това и в границите на два дни качи няколко нови фотоси, на които наподобява необикновено. На един от фрагментите Крисия е седнала и чете книга за " Гучи ", облечена в розов и доста бухнал аутфит, който наподобява може да се носи и на открито, в случай че съдим от последните street fashion trends.

Виж още: Най-интересното от MET галата: Били Айлиш стана Мерилин, Ким се покри, а Лил Нас Екс скандализира 

Следващото фото обаче е по-интересно, на него певицата театралничи в асансьор с голо пъпче, като тук е заложила на черен тоалет от две елементи - пай топ с дълги ръкави и панталон с висока талия - все модели, които също са супер настоящи сега. 

Виж още: Есенни занимания: Преслава заведе Паола да опознае животните! Вижте порасналата щерка на певицата 

Феновете на певицата се майтапят в мненията, че към този момент няма и спомен от това момиченце, което пееше " Детска планета ", само че Крисия постоянно е казвала, че е значимо човек да носи парченце от детското в себе си.

В скорошно изявление за списание " EVA " Крисия сподели, че се намира в забавен интервал - сред момиче и млада жена и е много объркващо, с доста въпроси, на които се пробва да открие отговори. " За мен това е миг на преоткриване на себе си и опознаване на света. В подобен стадий от живота човек вижда всичко през разнообразни очи и гледната му точка доста се трансформира. ", споделя точно за този стадий от живота си Крисия.

" Сигурно има хора, които постоянно ще ме възприемат като детенцето, което бях, когато за първи път излязох на сцена. Но на всички ни се постанова да пораснем и да преминем в идващия стадий от живота, където ни чакат нови изненади. Сега съм едно пораснало дете, което посреща всяко последващо премеждие със също толкоз огромен възторг и интерес, колкото и дребната Крисия! ", описа още звездата.

Виж още: Майната им на злобарите! 5 БГ звезди, които се опълчиха на онлайн омразата

Изображение: https://www.instagram.com/krisiyat/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР