Крисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна

...
Крисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна
Коментари Харесай

Крисия: Тъжно ми е за Слави, липсва ми!

Крисия е родена на 1 юни 2004 година във Варна в фамилията на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в Разград, а от есента ще е в София. Има две сестри - Марина и Тифани. На сцената е от 3-годишна възраст, когато стартира да се изявява на редица празнични мероприятия в Разград. Истинският й пробив идва с присъединяване й в кастинга за " Шоуто на Слави ", като към днешна дата тя не е част от предаването. През 2014 година приключи на второ място на детското издание на " Евровизия ". Тя извърши песента " Планетата на децата " под съпровода на младите пианисти Хасан и Ибрахим. Ето и изявлението й за " България Днес ":

- Криси, честито! От новата образователна година ще си част от Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ". Какви са упованията ти? 

- Благодаря! Радостна съм, че ще изучавам в музикалното учебно заведение, тъй като желая да получа професионално образование в сферата, в която желая да се развъртвам. Очаквам да ми хареса доста и да се срещна с прелестни хора! 

- Трудно ли ти беше да се подготвиш за изпитите и какъв брой време отдели за учене?  

- Имах малко време за подготовка, към един месец. Беше ми мъчно и притеснително. Не знаех дали ще съумея за толкоз малко време да науча материала по солфеж, който беше сложен и нов за мен, защото в никакъв случай преди този момент не съм го учила. Радвам се, че съумях да се оправя! 

- Защо се насочи към джаз и поп пеене?  

- Това е стилът в музиката, който одобрявам и който съм учила до момента. Беше натурален избор. Имам предпочитание и да изучавам китара. 

- Какви страсти те връхлитат, когато се замислиш, че би трябвало да замениш Разград със София? 

- Знам, че няма да ми е елементарно да заменя спокойствието и удобството на дребния град с огромния и динамичен град София, само че се вълнувам доста от новото начало! Очаквам смяната да ми се отрази позитивно и даже нямам самообладание! Ще ми липсват околните и обичани хора. Госпожата ми по пеене и групата по танци.

- Натрупа ли ти се отмалялост? Успя ли това лято да си починеш и да събереш загар на морето?

- Имах задоволително време да си умря и не се усещам изтощена, а по-скоро заредена за нови провокации. Бях и на море и си прекарах прелестно с другари.

- Със Слави Трифонов към този момент не работите дружно. С какви мемоари оставаш към него?

- Всички мемоари, които имам от времето, през което бях част от прелестния екип на Слави Трифонов, са доста мощно прочувствени и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, огромните подиуми и любовта. Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме дружно. Забавлявали сме се доста по време на работа и всички моменти са ми скъпи. Ще се веселя доста, в случай че някой ден имам опция да бъда още веднъж на една сцена с " Ку-ку бенд " и Слави.

- Всички знаят за пристрастеността ти към пеенето, само че разкажи за огромната ти обич към танците.

- Танците са ми пристрастеност от доста дребна, още от 3-годишна танцувам. За мен танците и пеенето вървят ръка за ръка. Танцувала съм съвременен балет, спортни танци и хип-хоп в този момент. Надявам се в София да намеря добра школа, в която да продължа да танцувам, както и да ми остава време за това.

- Какви са най-големите ти фантазии в професионален проект?

- Мечтая да стана същински музикант. Да мога сама да си пиша музиката и текстовете. Искам да покоря света като певица и актриса. Да популяризира България и да веселя хората с моята музика. Да съм щастлива! Не желая да си слагам граници и желая да стигна до международната сцена.

- Как ще оцениш последните години, в които стана най-популярното дете в България?

- Популярността ми даде доста благоприятни условия за изяви на разнообразни огромни подиуми, запознанства с доста хора и доста страсти. Благодарна съм за всичко, което ми се е случило. През тези години се научих на доста и полагах огромни старания, получавах утвърждения и рецензии, научих се да одобрявам всичко с признателност.

- Чувстваш ли се звезда?

- Тази дума " звезда " в никакъв случай не съм я харесвала и не се усещам такава. Чувствам се щастлива, когато съумявам да се оправя и когато публиката и почитателите ми пращат своята обич.

- Кой е най-запомнящият се миг в живота ти?

- Това е моментът на " Детската Евровизия ". Един от най-вълнуващите и приказни моменти в живота ми!

- Връщаш ли се обратно в спомените за присъединяване си на състезанието и съжаляваш ли, че не спечелихте първо място?

- Не мога да не помни този миг, само че виждам напред и изживявам сегашното, чакам новото. Никога не съм съжалявала за първото място, бях доста удовлетворена и щастлива от това, което постигнахме.

- Коя е обичаната ти ария на български и коя на задграничен реализатор?

- Имам доста обичани песни. Сега чувам една млада изпълнителка Billie Eilish, която одобрявам и една от обичаните ми песни и е Lovely. От нашите реализатори одобрявам Михаела Маринова и песента и " Не ти ли стига ". Като цяло чувам повече международна музика. Не имитирам на никого, само че има доста реализатори, на които се удивлявам.

- Какво ти пишат феновете в обществените мрежи? Вслушваш ли се в техните рекомендации и стремежи?

- Пишат ми разнообразни неща. Благодаря им за поддръжката и любовта! Вслушвам се във всичко, което споделят, само че преценям позитивното и значимото сама. Изпълнявам желанията, които ми харесват.

- Колко часа седмично отделяш, с цел да се упражняваш в пеене?

- Пея по през целия ден.

- Преди време отряза косата си, с цел да я дариш на болен човек. Как се реши на тази стъпка?

- Първо взех решение да се подстрижа, а след това разбрах, че косата ми може да бъде дарена за заболели хора и с наслада взех това решение да го направя. Най-голямото благополучие е да направиш различен човек благополучен, с каквото можеш да помагаш. Радвам се, че имам тази опция да го върша и постоянно ще го върша. Искам хората да са щастливи и да си оказват помощ повече.

- Какво искаш да кажеш на родителите си, които толкоз доста те поддържат?

- Че ги обичам безпределно и им благодаря за всичко!

- Подготвяш ли нови планове в бъдеще?

- Има забавни неща върху които работя с моя музикален екип, в региона на музиката и актьорското майсторство. Когато има нещо приключено ще го споделя.

- Кажи ни нещо, което никой не знае за теб.

- В интервютата, които съм давала, съм споделяла всичко за себе си, което обичам да върша и одобрявам. Може би това, че се качих за пръв път на кола да карам в четвърти клас, на полигон за шофиране.

- Грижиш ли се към момента за кучето Тоби?

- Да, несъмнено! Цялото семейство си грижим за него. Много го обичам и непрекъснато му се веселя.

- Последната книга, която прочете, е...

- " Лятото на страха " на Дан Симънс.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР