Крисчън Бейл признава, че трябва да спре със свалянето и

...
Крисчън Бейл признава, че трябва да спре със свалянето и
Коментари Харесай

Крисчън Бейл обяви, че спира с резките промени в теглото си за роли

Крисчън Бейл признава, че би трябвало да спре със свалянето и качването на килограми, когато се приготвя за роля. Носителят на Оскар е прочут с радикалните промени във физиката си, която през времето варира от кльощава в „ The Machinist “, през мускулеста в „ Batman Begins “ до искрено дебела в „ American Hustle “, написа Chronicle.bg.

 
Във „ Vice “ на Адам Маккий Бейл прави нормалните си актьорски практики като качва 20 кг за ролята на Дик Чейни. Той завоюва Златен глобус за работата си по кино лентата, а скоро получи и номинация за Оскар.

Сега обаче Крисчън оставя диетите зад тила си. В изявление за Sunday Times Бейл сподели, че ще промени метода си, изключително откакто научил, че Гари Олдман не е променял тежестта си за ролята на Уинстън Чърчил в „ Darkest Hour “.

„ Не мога повече. Наистина не мога. Смъртността ми ме гледа непосредствено в очите. “

Диетите, които прави Бейл, несъмнено, не са от най-здравословните и с изключение на йо-йо резултата, артистът рискува болести на сърцето, диабет и още рискови заболявания. Той към момента ще може да се отдаде на работата си, само че към този момент благодарение на повече грим и костюми.

Бейл към този момент е свалил тежестта си от „ Vice “, с цел да играе автомобилния играч Кен Майлс във „ Ford v. Ferrari “ на Джеймс Манголд, който излиза това лято.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР