Крис Рок трябва да поеме отговорност за ужасните си шеги,

...
Крис Рок трябва да поеме отговорност за ужасните си шеги,
Коментари Харесай

Крис Рок отново предизвика гняв с поредна неуместна шега

Крис Рок би трябвало да поеме отговорност за " ужасните " си смешки, твърди фамилията на убитата преди години Никол Симпсън в нашумелия „ Случай О Джей Симпсън “.

" Отвратителната " смешка на Крис Рок за необятно разгласеното и брутално ликвидиране на Никол Браун Симпсън, което раздруса света през 1995 година, не се хареса на сестрата на умрялата.

Сестрата на Никол, Таня Браун , бранител на психологичното здраве и мотивационен преподавател, укори комика, че е " минал границата ", като се е пошегувал с такова извънредно закононарушение. В изявление за TMZ Таня съобщи, че шегата освен не е смешна, само че и няма никакъв смисъл, като добави, че да сравняваш воденето на Оскарите с двойно ликвидиране е като да сравняваш " ябълки с портокали ". Тя сподели още, че болката от ужасното ликвидиране на сестра ѝ е към момента прясна за фамилията им и сходни смешки са непоносим опит за комизъм. Таня сподели още, че звездата от " Всички ненавиждат Крис " би трябвало да понесе отговорност за неприличното си държание, оповестява изданието.

По-късно в обява в Инстаграм Таня написа: " Няма нищо по-прекрасно от това да се събудиш във вторник сутринта и TMZ да ти се обади, че Крис Рок е направил ужасна " смешка " за Никол. „ Нищо смешно няма в шегата му към Джеда, защото тя страда от болестно положение, и нищо смешно в това да приравни поканата за водене на " Оскар " към двойно ликвидиране. Винаги съм го считала за занимателен, само че с това мина границата. Престанете да употребявате сестра ми, О Джей и Рон като част от крими комедийната си режисура. Зад тази покруса стоят фамилии! "

Крис загатна случая от 1995 година по време на стендъп шоу в Arizona Financial Theatre във Финикс в неделя. Комикът съобщи, че е бил помолен да води церемонията по връчването на премиите " Оскар " през идната година, откакто е бил ударен на сцената от Уил Смит за това, че се е пошегувал със брачната половинка му Джеда Пинкет Смит. Той се базира на случая с убийството от 1995 година, като сподели, че да се върне на Оскарите би било все едно да помолят Никол " да се върне в ресторанта ", където е оставила очилата си преди да бъде намушкана с нож.

Никол и 25-годишният сервитьор в ресторант Рон Голдман бяха безмилостно убити през 1995 година, а телата им бяха открити пред дома ѝ в Брентууд, Лос Анджелис. О Джей Симпсън, някогашният ѝ брачен партньор и някогашен професионален състезател по американски футбол, е упрекнат в убийствата, само че по-късно е оневинен по всички обвинявания.
 

— philip lewis (@Phil_Lewis_)

Крис беше охулен за шегата си и в Twitter, като един консуматор написа: " Колкото повече Крис Рок приказва, толкоз повече започваш да разбираш за какво Уил Смит го е блъснал. "

" Уил Смит трябваше да зашлеви още по-силен пестник на КрисРок ", гласеше различен туит.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР