Крис Нот говори открито по обвиненията в сексуално насилие

...
Крис Нот даде първото си интервю относно обвиненията в сексуално
Коментари Харесай

Крис Нот даде първото си интервю относно обвиненията в сексуално насилие, повдигнати срещу него през 2021 г.

Актьорът говори с USA Today като част от новата си роля на говорител на Samuelsohn, „компания за костюми по поръчка, стартираща кампания за повишаване на осведомеността за психичното здраве на мъжете“.

Нот каза, че е виновен само за това, че е изневерил на жена си.

„Отклоних се от жена си и това е опустошително за нея и не е много красива картина“, каза той по време на интервюто. „Това, което не е, е престъпление.“

В история от 2021 г., публикувана от The Hollywood Reporter, две жени, които са използвали псевдоними, за да защитят личния си живот, обвиняват Нот в сексуално насилие срещу тях.

Крис Нот присъства на премиерата на HBO Max на „И точно така“ в Музея за модерно изкуство на 8 декември 2021 г. в Ню Йорк. Крис Нот присъства на премиерата на HBO Max на „И точно така“ в Музея за модерно изкуство на 8 декември 2021 г. в Ню Йорк. Димитриос Камбурис/Гети изображения

Предполагаемите инциденти са се случили съответно през 2004 г. в Лос Анджелис и 2015 г. в Ню Йорк. Жените казаха, че повторението на Нот в ролята му на г-н Биг в сериала на Макс „И точно така…“ ги е мотивирало да излязат напред.

„Обвиненията срещу мен от хора, които срещнах преди години, дори десетилетия, са категорично неверни. Тези истории може да са отпреди 30 години или преди 30 дни – не винаги означава не – това е граница, която не прекрачих. Срещите бяха по взаимно съгласие. Трудно е да не се постави под въпрос времето на излизане на тези истории. Не знам със сигурност защо те излизат на повърхността сега, но знам това: не съм нападал тези жени“, каза Нот в изявление за CNN тогава.

В новото си интервю Нот говори за това, което той казва, че е неговата изневяра, казвайки на публикацията: „Ти си даваш същите извинения, които правят много мъже; това е просто малък страничен танц и е забавно.

„Не нараняваш никого. Никой няма да разбере за това, нали знаете, а сексът е просто приятен“, каза той. „И изведнъж много хора искат да правят секс с теб. Това е като „Е, няма да получа този шанс отново.“

Крис Нот позира в вечерта на откриването на новия моноспектакъл с участието на Габриел Бърн, базиран на неговите мемоари „Walking with Ghosts“ на Бродуей в The Music Box Theatre на 27 октомври 2022 г. в Ню Йорк. Крис Нот позира на откриването на новия моноспектакъл с участието на Габриел Бърн, базиран на неговите мемоари „Walking with Ghosts“ на Бродуей в The Music Box Theatre на 27 октомври 2022 г. в Ню Йорк. Брус Гликас/WireImage/Getty Images

Не бяха повдигнати наказателни обвинения срещу Noth, но той беше уволнен от шоуто на CBS „The Equalizer“ и отпадна от по-нататъшно участие в „And Just Like That…“ Звездите на шоуто, Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис пуснаха изявление в подкрепа на предполагаемите жертви.

Според USA Today Нот, който също беше изваден от реклама на Peloton, в която участва, загуби сделка за 12 милиона долара със своята компания за текила.

„Няма нищо, което мога да кажа, за да променя мнението на някого, когато имате такава приливна вълна“, казва сега 68-годишният актьор.

„Звучи отбранително. Не съм. Няма наказателен съд. Няма наказателен процес", каза той. „Няма за какво да се явя и да извадя историята си, да намеря свидетели.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР