Крис Лихт, изпадналият в затруднение главен изпълнителен директор и председател

...
Крис Лихт, изпадналият в затруднение главен изпълнителен директор и председател
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Си Ен Ен напусна

Крис Лихт, изпадналият в усложнение основен изпълнителен шеф и ръководител на Си Ен Ен, напуща компанията. Неговият къс едногодишен мандат в малкия екран бе белязан от поредност съществени неточности.


" Срещнах се с Крис и той ще напусне Си Ен Ен ", съобщи Дейвид Заслав, основен изпълнителен шеф на компанията майка Warner Bros. Discovery, пред чиновниците на Си Ен Ен.

Напускането на Лихт, поставя завършек на бурна година за Си Ен Ен, белязана от уволнения, исторически ниски рейтинги и невисок морал на чиновниците.

Лихт, който дефинира прекарването като " извънредно смиряващо ", даде обещание да се " бори като в пъкъла ", с цел да завоюва доверието на чиновниците.

Но ставаше все по-ясно, че мандатът на Лихт като основен изпълнителен шеф бързо върви към своя край.

Заслав съобщи, че в това време управителният екип ще се състои от Ейми Ентелис, изпълнителен вицепрезидент по гениите и развиването на съдържанието; Вирджиния Мозли, изпълнителен вицепрезидент по редакцията; и Ерик Шерлинг, изпълнителен вицепрезидент по програмирането в Съединени американски щати. Дейвид Лийви, който неотдавна бе назначен за основен действен шеф, ще продължи да следи комерсиалните действия на компанията. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР