Крис Куомо извика медиите за тяхното подло“, гадно“, примамващо за

...
Крис Куомо извика медиите за тяхното подло“, гадно“, примамващо за
Коментари Харесай

Крис Куомо критикува „гадното“ медийно отразяване на TikToker с интервюто на Турет

Крис Куомо извика медиите за тяхното „ подло “, „ гадно “, „ примамващо за кликване “ отразяване на изявлението му с TikToker със синдром на Турет, който го обърна и неведнъж го проклина в ефир във вторник вечерта.

По време на изявлението домакинът на NewsNation не съумя да резервира изражението си, защото Бейлън Дюпри, 21-годишна инфлуенсър, отприщи проливен дъжд от неволни хули към Куомо, до момента в който описваше битката си с неврологичното разстройство.

Куомо твърди във видео в X сряда вечерта, че медиите са „ изкривили “ изявлението и го осмиват, че се е „ смял “ на Дюпри, който избухна „ Майби се, Крис! Малко бебе weiner, Banana up your a–! Намажете личната си бисквита, дебело! “ по време на сегмента.

„ Дори и да го изкривихте, благодаря, че го отразихте “, разгласява Куомо, дружно с видеото, в което той сподели отразяване на изявлението, което смяташе за „ подло “.

Той извика заглавието на Daily Mail: „ Крис Куомо избухва от смях, до момента в който интервюира TikToker с Tourette's и тя многокр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР