Крис Хемсуърт отговори на критиките към филмите на Marvel, отправени

...
Крис Хемсуърт отговори на критиките към филмите на Marvel, отправени
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт: Мартин Скорсезе и Куентин Тарантино са мои герои, но те не са ми фенове

Крис Хемсуърт отговори на рецензиите към филмите на Marvel, отправени от именитите режисьори Мартин Скорсезе и Куентин Тарантино. Скорсезе изрази опасенията си по отношение на нездравословното им влияние върху киновъзприятието, а Тарантино съобщи, че Marvel не е в положение да сътвори същински кино звезди. " Това е супер депресиращо ", сподели Хемсуърт.


" Ето двама от моите герои, с които няма да работя. Предполагам, че те не са ми почитатели ", сподели Крис Хемсуърт пред GQ. Все отново роденият в Австралия артист има вяра, че филмите на Marvel са изиграли основна роля в промишлеността. " Благодарен съм, че съм бил част от нещо, което е задържало хората в кината. Сега, дали тези филми са били в ущърб на други филми, не знам ", сподели той.

„ Между другото, те са към момента мои герои и с удоволствие бих работил с тях “, добави Крис.

След това Крис Хемсуърт акцентира, че най-суровите му критици не са професионални рецензенти, а личните му деца. " Това са осемгодишни деца, които подлагат на критика моите филми ", изяснява артистът. " Еднакво се насълзявам и дръзвам на това. "

Той също по този начин призна, че рецензиите към последното предложение на Marvel - " Тор: Любов и гръмотевици " - не са напълно неоснователни. Въпреки че филмът имаше финансов триумф, печелейки 760 млн. $ в международния боксофис, доста почитатели бяха недоволни от креативната постановка на Тайка Уайтити. " Мисля, че просто се забавлявахме прекомерно доста. Просто стана прекомерно неуместно ", споделя Крис Хемсуърт.

Въпреки че Крис Хемсуърт няма контракт за повече планове на Marvel, той е отворен да се завърне при подобаваща креативна опция.

Последните оферти на Marvel са ненапълно разочароващи. Докато „ Черната пантера: Уаканда вечно " реализира огромен триумф в боксофиса и завоюва номинация за " Оскар " за Анджела Басет, новият " Ант-Мен " се сблъска с едни от най-тежките мнения във франчайза за супергерои и се показа доста по-слабо, като завоюва едвам 476 милиона $.

Крис Хемсуърт ще се снима в „ Евакуация 2 “, чиято премиера е планувана за 16 юни по Netflix. Обявен като екшън трилър, филмът е режисиран от Сам Харгрейв по сюжет на Джо Русо. Историята стартира девет месеца откакто Тайлър Рейк е считан за мъртъв. Когато по знамение се завръща, Тайлър е претрупан със задачата да избави от пандиза фамилията на безсърдечен грузински разбойник.

Крис Хемсуърт има няколко плана, по които ще работи през 2024 година Първият е постапокалиптичният екшън „ Furiosa “ на режисьора Джордж Милър. Филмът служи като спин-оф и предистория на " Лудият Макс: Пътят на яростта " от 2015 година Аня Тейлър-Джой е отпред на актьорския състав в ролята на основната героиня. В поддържащи функции се появяват Том Бърк, Нейтън Джоунс, Ангъс Сампсън и Куадън Бейлс.

Крис Хемсуърт ще даде гласа си и на Оптимус Прайм в " Трансформърс 1 " от 2024 година Историята ще се концентрира върху взаимоотношенията сред Оптимус Прайм и Мегатрон и ще се развива на Кибертрон - общата родна планета на Аутоботите и Десептиконите. В актьорския състав влизат още Скарлет Йохансон, Джон Хам, Брайън Тайри Хенри, Кийгън-Майкъл Кий и Лорънс Фишбърн. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР