Крис Браун ще изправи пред съда жената, която преди седмица

...
Крис Браун ще изправи пред съда жената, която преди седмица
Коментари Харесай

Крис Браун завежда дело срещу жената, обвинила го в изнасилване

Крис Браун ще изправи пред съда дамата, която преди седмица го упрекна в обезчестяване. По думите на артиста, той е станал обект на „ оскърбителен обвинявания “, поради което е подал жалбата си в прокуратурата в Париж, написа "Монитор ".

Припомняме, че изпълнителят на Tempo прекара 24 часа в ареста във френската столица, откакто бе арестуван в съмнение за обезчестяване. Въпреки че покачване на обвиняване по този начин и не се стигна, той оповести в обществените мрежи, че спекулацията на жертвата е неистина. Заедно с него бяха задържани още телохранителят му и негов другар. По думите на дамата, тя е била насилвана в апартамент на Браун в хотел „ Мандарин Ориентал “ на 15 януари. Разследването по случая продължава.

Междувременно юристът на ищцата съобщи, че става въпрос за общо 4 изнасилвания в границите на същата вечер. Сексуалното посягане се случило по време на „ заредено с опиати “ празненство. По думите на бранителят на дамата, тя е била принудена от тримата упрекнати да използва кокаин, след което е била изнасилена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР