Криптовалутният стартъп Pundi X представи нов смартфон, който може да

...
Криптовалутният стартъп Pundi X представи нов смартфон, който може да
Коментари Харесай

Компания разработи смартфон без СИМ карта

Криптовалутният стартъп Pundi X показа нов смарт телефон, който може да работи без СИМ карта. Устройството XPhone ще разреши на потребителите да реализират повиквания, да изпращат текстови известия и даже да изпращат данни без значение от обичайните клетъчни мобилни оператори , оповестява Наука OFFNews.

Потребителите могат да пренасочват телефонни диалози и известия посредством блокчейн възли без потребност от телефонни номера.

От компанията оповестиха, че XPhone работи с „ нов протокол за транспорт на данни във века на блокчейна ” и се надява, че " нововъведението ще разшири доста потреблението на блокчейн технологията отвън сферата на финансите ".

Към новия мобилен телефон Pundi X показа и своята първа операционна система DLT , учредена на блокчейн и Function X, новата екосистема за блокчейн, която също по този начин разрешава на потребителите несъмнено да изпращат и получават данни от всевъзможен тип посредством нов протокол за транспорт FXTP, а децентрализираната система за предпазване на файлове е известна като IPFX.

Видео и повече детайлности четете на Наука OFFNews.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР