Криптовалутите постоянно се борят за първото място в различни категории.

...
Криптовалутите постоянно се борят за първото място в различни категории.
Коментари Харесай

Глобалната платформа Pushd си възвръща първото място сред предварителните продажби, след като китовете на Dogecoin и Solana показват интерес

Криптовалутите непрекъснато се борят за първото място в разнообразни категории. От най-хубавия нов токен до най-хубавите алткойни и даже най-хубавата инвестиция.

Това е от изключително значение за вложителите, които постоянно желаят да поддържат най-хубавите активи за най-хубава възвръщаемост.
Има доста способи да се вземе решение за това кои токени са най-хубави и както следва, най-хубави за вложение, като най-после постоянно се стига до самостоятелните разбирания на вложителите, само че варианти като Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) нормално се появяват в описите. Освен това ще може да научите за някой от характерностите на Pushd (PUSHD) , които пораждат капацитет на платформата за бъдещо развиване.



В тази публикация може да потърсите аргументите, заради които долуспоменатите криптовалути са много харесвани от вложителите.

Dogecoin (DOGE) се усили повече от два пъти за няколко дни

След известно време в крипто пространството човек ненапълно привиква с присъщия му безпорядък и непредсказуемост. Въпреки това пазарът към момента съумява да шокира даже най-опитните трейдъри понякога.

Неотдавнашният скок на Dogecoin (DOGE) не е нищо друго с изключение на фрапантен. Монетата се движеше постепенно нагоре, само че оставаше на равнище към $0.079, като навлизаше в март. Към момента на писане на публикацията Dogecoin (DOGE) е надхвърлил доста тази стойност и се търгува на $0.1679. Според доста запалянковци рез идващите няколко дни монетата може да доближи $0.2, в случай че този впечатляващ растеж продължи.

Колко скоро Solana (SOL) може да доближи $200?

С оглед на последните резултати може да мине известно време, до момента в който забележим Solana (SOL) на цена от $200, може би доникъде на април. Ако нищо не се промени, Solana (SOL) ще продължи да записва дребни маржове на напредък и поетапен напредък в голям брой точки. По време на писане на публикацията тя се търгува на цена от $132, като от известно време насам се колебае към това равнище.

Поскъпването от 35% на месечен проект показва Solana (SOL) в позитивна светлина, най-малко в дълготраен проект, само че не отразява изцяло резултатите. Solana (SOL) също е спечелила към 18% от преди седмица след внезапно повишаване. Във волатилния свят на криптовалутите постоянно има опция за друго внезапно повишаване, което данните не могат да плануват, само че към този момент то не наподобява на хоризонта за Solana (SOL).

Pushd (PUSHD) изпреварва плановете в предварителните продажби

Pushd (PUSHD) е децентрализиран цифров пазар. Той е представян като Web3 Амазон и е първият крипто основан пазар в историята. Проектът към момента не е стартирал, само че остава много предстоящ както от потребителите, по този начин и от вложителите.

Предимствата му ще включват бързи транзакции и по-кратко време за обработка, по-ниски такси за транзакции и дебитна карта, обвързвана с разнообразни търговци. Pushd (PUSHD) е основан, с цел да бъде най-честният пазар в световния бранш на електронната търговия, който се прави оценка на към $6 трилиона. Освен това платформата предлага и награди за потреблението на Pushd (PUSHD).

По време на този стадий на предпродажбата един токен коства единствено $0.11, тъй че доста от китове на Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) почват да се замислят дали да употребяват облагите си, с цел да купуват огромни количества от токена, защото неговото предложение е лимитирано до 250 милиона бройки.

До края на предварителната продажба обаче остава напълно малко време, тъй че евентуалните вложители би трябвало да работят бързо.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР