Криптовалутите набират все по-голямо одобрение, докато повечето внимание може да

...
Криптовалутите набират все по-голямо одобрение, докато повечето внимание може да
Коментари Харесай

Инвеститорите в Ethereum залагат много на предпродажбата на платформата за кредитиране Kelexo , като прогнозират 100Х ръст на фона на спада на Bitcoin до $65,000

Криптовалутите набират все по-голямо утвърждение, до момента в който множеството внимание може да е ориентирано към огромните имена като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), точно планове като Kelexo (KLXO) се чака да донесат най-големи облаги през тази година.

Според крипто специалистите Kelexo (KLXO) може да доближи 100-кратна облага преди края на годината; нищо чудно, че вложителите в Ethereum (ETH) стават от ден на ден за монетата.



Тъй като Bitcoin (BTC) се приготвя за извънредно предстоящото халвинг събитие, вложителите не бързат да изберат най-хубавата опция на пазара.

Ethereum (ETH) се стреми към нов исторически връх

Ethereum (ETH) претърпя спад на пазара напоследък. Втората по величина криптовалута по пазарна капитализация, съгласно данни, получени от CoinMarketCap, е отбелязала 7-дневен спад до 7.17%. За интервал от 30 дни Етериум (ETH) е отбелязал единствено лек спад от към 3%.
Пазарната капитализация на монетата възлиза на $398 милиарда, а 7-дневният размер на търговия е $126 милиарда. Ethereum (ETH) се продава за $3,316. Ethereum (ETH) има поддръжка на равнище $3,20; спад над това равнище може да докара до намаляване на цената до $2,800. Анализаторите обаче считат, че Ethereum (ETH) към момента може да доближи границата от $4,000 и вероятно да надвиши сегашния си исторически връх от $4,891.70 преди края на годината.

Bitcoin (BTC) може да означи голям скок след халвинга

Bitcoin (BTC) е водеща криптовалута на пазара във връзка с цената и приемливостта. Първата в света криптовалута беше посочила незадълбочено какво може да се чака след халвинг събитието, когато монетата се повиши до нов исторически връх през март. Макар че Bitcoin (BTC) се върна в зоната на $65,000, анализаторите са уверени, че монетата освен ще премине границата от $70,000, само че и ще сложи нов исторически връх преди края на годината.

С наближаването на халвинг събитието на Bitcoin (BTC), вложителите следят деликатно пазарните графики. Bitcoin (BTC) се намали с 5.86% през последните 7 дни, макар че на 30-дневната графика се е повишил с 5.72%. Пазарът му възлиза на $1.3 трилиона, а 7-дневният размер на търговия е $267 милиарда.

Анализаторите считат, че Bitcoin (BTC) може да надвиши границата от $100,00 преди края на годината.

Kelexo (KLXO) издига кредитирането и заемането на напълно ново равнище

Перспективите на новата платформа за кредитиране наподобяват вълнуващи. Криптоекспертите считат, че е допустима 100-кратна възвръщаемост, защото Kelexo (KLXO) продължава да впечатлява освен заемодателите и заемателите, само че и вложителите.

Kelexo (KLXO) е нова платформа за разпределяне на заеми, която свързва заемодателите и заемателите в мрежа от вида “peer-to-peer ”, като по този метод отстранява нуждата от медиатор. Това прави транзакциите в платформата Kelexo (KLXO) по-бързи и по-лесни.
С включването на технологията на изкуствения разсъдък вложителите към този момент могат да правят оценка рисковете на редица разгласи за заеми и да избират коя от тях подхожда на техните желания и приемливост към риска. Инвеститорите могат решително да влагат парите си, знаейки, че усъвършенстваните ограничения за сигурност на Kelexo (KLXO) ще защитят техните вложения.

Токените на Kelexo (KLXO) сега са накични евтино от единствено $0.05, до момента в който монетата е във втория стадий на предварителна продажба . Това е неповторима опция да влезете в един стабилен план на доста налична ценова позиция.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР