Криптоборсата Binance обяви заминаването си от Русия. Гледайки към бъдещето,

...
Криптоборсата Binance обяви заминаването си от Русия. Гледайки към бъдещето,
Коментари Харесай

Криптоборсата Binance си тръгва от Русия - на кого продава бизнеса си

Криптоборсата Binance разгласи заминаването си от Русия. " Гледайки към бъдещето, осъзнаваме, че работата ни в Русия не е съвместима със тактиката за сходство на Binance ", споделя по този мотив шефът по спазване на нормативните условия Ноа Пърлман.

Криптоборсата оповестява, че е сключила съглашение за продажба на целия си бизнес в Русия на CommEX. " С цел да се обезпечи равномерен преход на съществуващите консуматори към друга платформа, процесът на овакантяване ще продължи до една година. Новите консуматори, които са приключили процедурата за инспекция на персоналните данни, ще бъдат отчасти пренасочени към платформата CommEX ", се споделя в известието на Binance.

В рамките на няколко месеца Binance ще затвори всичките си бизнес посоки в Русия. Засега финансови елементи във връзка със договорката не се оповестяват. Уточнява се обаче, че " за разлика от други интернационалните компании, Binance няма да има право за приемане на част от облагата след продажбата и не резервира опцията за назад изкупуване на дялове в бизнеса ".

От уеб страницата на компанията CommEX се схваща единствено, че това е " централизирана борса за криптовалута ". Там няма информация за учредителите й.
 Криптоборсата Binance откри своя платформа за търговия в Казахстан
Най-голямата криптоборса в света откри своя платформа за търговия в прилежаща на Русия страна

Какви са опциите за търговия с активи
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР