Крипто ютюбърът, Бен Армстронг, известен като BitBoy, трябва да се

...
Крипто ютюбърът, Бен Армстронг, известен като BitBoy, трябва да се
Коментари Харесай

Крипто инфлуенсър Бен “BitBoy” Армстронг си навлече проблеми заради FTX

Крипто ютюбърът, Бен Армстронг, прочут като " BitBoy ", би трябвало да се яви в съда по обвинявания в тормоз, около делото, обвързвано с FTX.

Армстронг и други крипто инфлуенсъри са изправени пред групов иск, в който се твърди, че FTX е промотирала нерегистрирани скъпи бумаги. BitBoy е на проведен от него круиз до Бахамите и за момента не демонстрира желание да участва на чуването, макар правосъдната заповед, която изисква персоналното му наличие.

Той твърди, че в никакъв случай не е промотирал FTX, само че правосъдните документи сочат, че един път е похвалил FTX и нейния функционален (utility) токен.

Поведението на Армстронг по отношение на юриста, който е завел делото, Адам Московиц, е разказано в детайли в правосъдните документи и в обществените медии на Армстронг. Представителите на ютубъра досега не са дали отговор на настояванията за коментар.


 


Мястото на което е заведено делото против Армстронг и други лица, промотирали  FTX, е окръжният съд на Съединени американски щати за Южния окръг на Флорида. Адвокатска адвокатска фирма е завела каузи против промоутърите на FTX, Voyager Digital – фиктивен крипто заемодател и Binance, която сега е най-голямата крипто борса в света.

Според информацията Армстронг е взел участие в връзка с Московиц, защото е изпращал имейли и е разгласил постове в обществените медии, съдържащи обидни изрази. В резултат на това съдията му е наредил да се яви в съда в четвъртък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР