Крипто търговците разчитат на множество технически и емоционални показатели, за

...
Крипто търговците разчитат на множество технически и емоционални показатели, за
Коментари Харесай

XRP и Лайткойн губят инерция: Тази монета обещава добра възвръщаемост на инвестициите

Крипто търговците разчитат на голям брой механически и прочувствени индикатори, с цел да купуват или продават цифрови активи. XRP и Лайткойн (LTC), които имаха доста фенове и ценови растежи през последните две седмици като че ли стопираха инерцията.

XRP и Litecoin (LTC) избледняват, до момента в който преобладаващата позиция на тази монета процъфтява, обещавайки здравословна възвръщаемост на вложенията

От друга страна, VC Spectra (SPCT) , която дава обещание забележителна възвръщаемост на вложенията, процъфтява заради следните аргументи.  

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

XRP е изправена пред пазарна неустановеност, защото динамичността на цената понижава

Победата на XRP над SEC докара до повторното вписване на токена на няколко тържища, повишение на цените и скок на броя на вложителите . След към двуседмично рали обаче повишаването може би доближи своя връх.



Съобщенията за напускането на водещия юрист на XRP понижиха апетита на вложителите към XRP, защото SEC евентуално ще апелира предходното решение.  

Всъщност през последните 24 часа XRP означи спад от 2% от $0.716  до $0.69 .  

Анализаторите на крипто пазара допускат мечи настроения за XRP, защото ценовият скок отслабва. Техническите знаци демонстрират мечешка дивергенция , което демонстрира евентуален спад в цената на XRP. Прогнозите сочат, че XRP може да завърши юни на равнище от $0.65 .

Лайткойн (LTC) се бори да резервира инерцията си с наближаването на огромно събитие

Халвинг събитието на Лайткойн (LTC) би трябвало да се състои на 3 август. След събитието възнагражденията на миньорите на LTC ще бъдат понижени от 12.5 LTC на 6.25 LTC. Освен това отчетите на веригата демонстрират, че през последната седмица броят на дейните дневни Лайткойн адреси се е нараснал с 37% .  

През последните 24 часа цената на Лайткойн (LTC) леко се е спаднала  с 1.6% от $93 до $90.4  се дължи на агресивното струпване на LTC от миньорите на LTC, защото чакат понижаване на възнагражденията.

Въпреки скока на цената, пазарът продължава да е отрицателно надъхан към Лайткойн (LTC). Анализаторите предвиждат, че LTC може да приключи юли на равнище от $87 . Ако обаче биковете надделеят над продавачите, той може да доближи $95 .  

VC Spectra (SPCT) надминава упованията на вложителите, защото цената се повишава  

Докато XRP и Лайткойн (LTC) се сблъскват с насрещни ветрове в напредъка си към по-добри оценки, VC Spectra (SPCT) продължава решително напред.  

VC Spectra (SPCT) е водеща компания за финансови вложения , която дава нововъведения във финтех и блокчейн промишлеността. Тя употребява изкуствен интелект и най-съвременни технологии, с цел да сортира печеливши цифрови активи и обещаващи софтуерни компании за своите вложители.  

Освен това VC Spectra (SPCT) дава обещание на вложителите устойчиви вложения, ранен достъп до ICO , тримесечни дивиденти и дял от облагите посредством назад изкупуване. Инвеститорите също имат право на глас , с цел да дефинират посоката на вложенията на фонда.  

VC Spectra (SPCT) употребява алгоритмични и систематични тактики за търговия, с цел да влага средствата на вложителите. Токенът на Spectra, SPCT , който вложителите могат да закупят, употребявайки мрежата на Етериум или Биткойн (ERC-20 и BRC-20) , е основан на Биткойн. Освен това той се състои от механизъм за изгаряне, който понижава циркулацията и поддържа цената.

VC Spectra (SPCT) към този момент е във втория си стадий на предварителна продажба. Инвеститорите могат да закупят токена за $0.011 , което съставлява нарастване с 37.5% по отношение на предходната цена. VC Spectra (SPCT) дава обещание на вложителите планирана облага от 127.27% , когато премине в третия стадий на предварителна продажба.  

В сегашния стадий на предварителна продажба са налични 125 милиона VC Spectra (SPCT) токена . Инвеститорите са закупили 26.78% от общия брой токени единствено за 10 дни , защото VC Spectra (SPCT) дава обещание забележителна възвръщаемост на вложенията . В съпоставяне с тях VC Spectra (SPCT) има по-положителни бъдещи вероятности от XRP и Лайткойн (LTC).

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР