Крипто пазарът усилено се опитва да се възстанови. Bitcoin (BTC)

...
Крипто пазарът усилено се опитва да се възстанови. Bitcoin (BTC)
Коментари Харесай

Консолидация на Bitcoin , разпродажби за Ethereum , Everlodge с бичи перспективи – цената се покачва с 60%

Крипто пазарът интензивно се пробва да се възвърне. Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) означиха внезапно повишаване на цените.

От друга страна Everlodge се движи устойчиво нагоре по време на предварителната продажба.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Накъде ще се насочи Bitcoin (BTC) след консолидацията на цените

Неотдавнашното ценово придвижване за Bitcoin (BTC) наподобява сходно с графиката му в интервала на Ковид. Според Mignolet, корейски анализатор на веригата, Bitcoin (BTC) е във фаза на консолидация, като се движи сред $25,000 и $26,000.

Контролът на продавачите върху пазара обаче е намалял. Това демонстрира, че цената на Bitcoin (BTC) няма да спадне, само че защото няма задоволително купувачи заради високата неустановеност, не може да има доста нарастване на цената.

Въпреки това наподобява, че наклонността се е трансформирала към по-добро. Освен това наскоро размерът на търговията се усили с над 100%, като пазарната капитализация набъбна с 5.50%.

Към момента на писане на публикацията Bitcoin (BTC) се търгува за към $25,700 без обилни придвижвания за последните 24 часа и спад от 5% за последните 7 дни. Все обаче още е прекомерно рано да се дефинира с каква инерцията ще продължи да се движи актива до края на месеца.

Може ли Ethereum (ETH) да резервира бичата си вълна макар китовото разпродаване

Ethereum (ETH) се намира във фикс концепция с китовете, които разпродават своите токени. Това се случи, когато размерът на търговията спадна макар позитивното придвижване на цената. С оценяването на Ethereum (ETH) към границата от $1,650, купувачите наподобява изгубиха интерес за миг. Освен това несигурните пазарни условия прибавиха към съмнението.

Въпреки това Ethereum (ETH) съумя да се възползва от последното повишаване на пазара и се търгуваше на равнище към $1,718, след което леко се отдръпна и все още на писане на публикацията се търгува за $1,632. Въпреки че месечната загуба на Ethereum (ETH) е над 6%, цената на алткойнът може да се повиши нагоре и скоро да доближи $1,600.

Освен това размерът на търговия на Ethereum (ETH) се усили със 32% през последните 24 часа, достигайки равнище от $5.3 милиарда. Тъй като екипът на Ethereum (ETH) работи по доста разработки, токенът сигурно ще възвърне изгубената си инерция. Освен това данните от Santiment демонстрират, че дейностите на китовете може да не окажат неподходящо влияние върху цената на Ethereum (ETH).

Everlodge (ELDG) ще предложи огромни награди за вложителите на предварителна продажба

Everlodge е блокчейн пазар на парцели, който ще разреши на потребителите да станат съсобственици на ваканционни жилища, хотели и първокласни вили. Това ще бъде първата в света платформа, която ще комбинира NFT и ваканционни парцели на пазара на краткотрайно прилагане на благосъстоятелност.

Тя ще комбинира AirBnB и Web3, с цел да цифровизира и монетизира ваканционните парцели, посредством незаменяеми токени (NFT). Тези парцели ще бъдат разграничени на по-малки елементи за лесни капиталови благоприятни условия.

Освен това екосистемата на плана ще се състои от пазар за пазаруване и пласиране на NFT. Тя ще има и стартова площадка за разработчици на парцели, които ще могат да набират капитал посредством общността.

Според информацията се чака пазарът на ваканционни парцели да нарасне с 8.49% от 2023 година до 2026 година

Освен това вложителите могат да се възползват от клуба за награди, както и от пазара за кредитиране. Потребителите, които имат локалния токен ELDG , могат да получават закрепен месечен приход посредством стейкинг. Цената на един ELDG токен е $0.016 и се чака да нарасне с 280% през идващите дни. Вторият стадий на предварителната продажба е приключен на повече от 70% и се разпродава бързо.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) през днешния ден:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР