Крипто милиардерът и собственик на най-голямата борса за криптовалути Binance

...
Крипто милиардерът и собственик на най-голямата борса за криптовалути Binance
Коментари Харесай

Шефът на най-голямата криптоборса обещава до $2 милиарда за подкрепа на индустрията

Крипто милиардерът и притежател на най-голямата борса за криптовалути Binance - Чангпенг Джао, очерта проект, с който да поддържа засегнатата промишленост. Той създава  Фонд за възобновяване на промишлеността, който има ца цел да събере до $2 милиарда посредством закупуване на проблематични цифрови активи. Това разгласи самият той, представен от Bloomberg. И добави, че компанията му ще направи още една оферта за банкрутиралия заемодател Voyager Digital.

Джао даде най-подробния обзор до момента на другите покупко-продажби, които Binance изследва след объркващия колапс на съперника FTX. В центъра на проекта на Джао е събирането на сътрудници за фонд, ориентиран към поддръжка на обещаващи, само че лишени от пари крипто планове.

" Прилагаме свободен метод, при който разнообразни играчи от промишлеността ще способстват по този начин, както пожелаят ", съобщи милиардерът.
 Биткойн доближи ново двугодишно дъно заради страхове за банкрут на още една крипто капиталова компания
Биткойн доближи ново двугодишно дъно заради страхове за банкрут на още една крипто капиталова компания

Фалит на Genesis може да отприщи нова вълна на разпродажби и още по-голям срив на Bitcoin

Той дипълни, че се стреми да ограничи вредите върху крипто бранша от имплозията на FTX - събитие, за което самият той оказа помощ да се форсира посредством туит на 6 ноември по отношение на проекти за продажба на актив от $530 милиона.

Тазгодишният бездънен провал на криптовалутите отряза към $80 милиарда от персоналното положение на Джао, само че с наличните $15 милиарда то към момента надалеч надвишава това на всеки различен в криптосектора, съгласно показателя на милиардерите на Bloomberg.
 Шефът на Binance приказва за
Шефът на най-голямата крипто борса в света приказва за „ неприятните играчи “ в промишлеността

Собственикът на крипто борсата Чанпенг Жао упорства за регулации
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР