Крипто китовете насочват сериозно внимание върху тези три проекта в

...
Крипто китовете насочват сериозно внимание върху тези три проекта в
Коментари Харесай

Кои криптовалути купуват китовете и защо?

Крипто китовете насочват съществено внимание върху тези три плана в предварителна продажба - Fight Out, C+Charge, RobotEra.

В последно време се следи лек преход в капиталово отношение в крипто света. Инвеститорите имат голямо предпочитание да станат част от следващия обещаващ план в тази сфера. Именно поради това ставаме очевидци на огромен интерес към от ден на ден и повече предварителни продажби. Най положителните предварителни продажби са листнати тук.

Кои обаче са най-надеждните активи, в които може да се влага през 2023-та? Нека забележим три перспективни планове съгласно огромна част от крипто китовете на пазара. Ще обсъдим както едни от най-вълнуващите предварителни продажби, по този начин и техния капацитет за развиване в бъдеще.



Топ 3 криптовалути в предварителна продажба, които притеглят вниманието на крипто китовете

  • Fight Out – нов крипто план фокусиран върху построяването на здравословни привички измежду почитателите си
  • C+Charge – крипто платформа за платежни услуги в областта на електрическите коли
  • RobotEra – новаторска Play-to-Earn платформа, привличаща вниманието с невероятни графики и задачи

Преглед на трите най-хубави криптовалути в предварителна продажба

В идващите няколко реда ще разгледаме по-детайлно всеки един от горепосочените артикули. Ще обсъдим техните преимущества и дефекти, както и къде тъкмо се крие целият им капацитет. Ще се постараем да покрием всички най-важни характерности, с които разполагат перспективните планове.

Fight Out – нов крипто план фокусиран върху построяването на здравословни привички измежду почитателите си

Fight Out е крипто план, който се концентрира върху построяването на здравословни привички измежду почитателите си. Екипът създава артикул, чиято цел е да подтиква хората да поддържат положителни равнища на физическа интензивност. Компанията предлага Move-to-Earn платформа, посредством която потребителите ще могат да печелят награди въз основа на своето развиване.

Клиентите ще имат достъп и до подготвителни процеси и видеа, основани от професионални спортисти. Те ще поемат ролята на посланици на плана като задачата им ще бъде да промотират здравословния метод на живот. Всеки, който е част от програмата, ще има шанса да се приближи до секрети от кухнята на профи спорта.

Fight Out даде началото на предварителната си продажба преди няколко месеца. В рамките на този интервал екипът съумя да събере над $4.4 милиона с помощта на вложения. Остава малко над един месец до края на предварителната продажба като към момента разполагате с задоволително време да купите актива. Научете тук по какъв начин да закупите Fight Out .

$FGHT токенът се търгува за $0.02331 като това е съществено повишаване по отношение на първичната му цена от $0.0166. Стойността на актива продължава да пораства на всеки 12 часа, като по този метод се подтиква негова покупка.



Клиентите могат да се насладят и на голям брой други преимущества с услугите на Fight Out. Те ще имат опцията да бъдат част от метавселена, която е построена върху основите на техния напредък. Там те ще могат да вземат участие в шампионати и да се съревновават със своя аватар за награди и други изненади.

C+Charge – крипто платформа за платежни услуги в областта на електрическите коли

C+Charge предлага решение на един зараждащ се проблем в бизнес света. Компанията създава платежна услуга, която ще се употребява при зареждането на електрическите коли. Считан за един от най-хубавите зелени крипто планове, C+Charge ще се опита да построи солидна общественост през 2023 година

След бавния старт на предварителната продажба през декември, планът съумя да възвърне позициите си. Към момента, CCHG токенът се търгува против $0.016, което е минимално повишаване от първичната му стойност от $0.013. В рамките на последния месец пък C+Charge съумя да премине границата от $1 милион вложения в актива.

Това се дължи и на умелите ходове, подхванати от екипа по отношение на набирането на сътрудници. C+Charge съумя да притегли две от водещите компании на електрически коли в Бразилия и Турция. Първоначално те съумяха да се договорят с Perfect Solutions Turkey, а след това си осигуриха услугите на Brave Mobility Brasil.

Потребителите ще имат опцията да се насладят на висококачествена услуга. Тя ще се състои в предаването на жизненоважна информация като време за зареждане, свободни станции и трафик към определеното място. Именно по този метод се чака C+Charge да успее да пребори конкуренцията на пазара. Прочетете тук по какъв начин да закупите C+Charge .

Всеки искащ има време до 31 март, когато ще завърши предварителната продажба. Впоследствие, CCHG токенът ще бъде разполагаем на няколко централизирани крипто тържища. Все отново първичната му цена на пазара се чака да бъде по-висока от тази сега.

RobotEra- новаторска Play-to-Earn платформа, привличаща вниманието с невероятни графики и задачи

RobotEra е Play-to-Earn крипто платформа от ново потомство. Тя е трогателен микс от невероятни графики, страховит геймплей и завладяващи задачи и провокации.

RobotEra придвижва играчите си в един опустошен от прелом свят. Участниците би трябвало да вдъхнат живот на планетата TARO, като изградят напълно нов образ на непознатото място.

Ще се наложи да употребяват уменията си в основаването на нови административни здания, лечебни заведения и учебни заведения.

Тези старания ще бъдат възнаградени с TARO токени, които могат да се употребяват по няколко метода. Платформата ще разреши на играчите да стейкват своите активи за създаване на въздържан приход. В същото време притежателите на токените могат да ги обменят за ъпгрейди в играта или за фиатни пари на пазара.

В момента RobotEra се намира в първия стадий от предварителната си продажба. Цената на един токен е едвам $0.020, като тя ще се повиши до $0.025, един път щом преминем към идващото равнище. В рамките на няколко седмици екипът съумя да събере съвсем $1 милиона, което е самобитен триумф. Можете да закупите тук Robotera управление за начинаещи .

Екипът възнамерява да сътвори специфична NFT сбирка за всеки един от ранните си вложители. Те ще имат опцията да получат достъп до извънредни незаменими токени. Това безспорно в допълнение придава смисъл на плана и усилва цялостната му стойност.

Заключение

Като цяло, крипто вложителите към момента разучават новите планове на пазара. Въпреки това, можем да заключим, че някои от тях притеглят вниманието на огромните играчи. Fight Out и C+Charge оферират същински бизнес решения, които е въпрос на време да бъдат осъществени по един или различен метод.

В случая с RobotEra, компанията се стреми да употребява неразгърнатия капацитет на Web 3.0 пространството. Именно там се крие и огромният късмет за развиване пред перспективния план.

Крипто китовете ще продължат да наливат пари в нови планове с концепцията да се доберат до новия Биткойн. Въпреки че възможностите за това са дребни, те сигурно биха имали предимство в сходни криптовалути с ниска пазарна капитализация.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР