Крипто инвеститорите постоянно търсят възможности да се възползват от потенциалните

...
Крипто инвеститорите постоянно търсят възможности да се възползват от потенциалните
Коментари Харесай

Три криптовалути, които пазарните експерти препоръчват като основни покупки преди ралито на биковете

Крипто вложителите непрекъснато търсят благоприятни условия да се възползват от евентуалните бичи ралита и да усилят възвръщаемостта си.

С наближаването на бичото рали през 2024 година и изместването на пазарните настроения към оптимизъм, три монети се обрисуват като основни покупки съгласно пазарните специалисти.



Тези монети, XRP, Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK), станаха очевидци на неотдавнашни скокове в цените и са подготвени за по-нататъшен напредък през идващите месеци. Нека да вникнем в аргументите, които стоят зад бичите прогнози за всяка от тези монети.

XRP: Позиционирана за бичи цикъл?

Ripple, компанията за блокчейн технологии, която стои зад криптовалутата XRP, в последно време попада в заглавията на вестниците заради продължаващата си правосъдна борба с Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC). Въпреки регулаторната неустановеност, анализаторите остават оптимистично настроени за вероятностите на XRP. Един от основните фактори, определящи бичите настройки, е упованието за удобен излаз от правосъдното дело Ripple против SEC.

Ако Ripple успее в правната си борба, това евентуално може да докара до внезапен скок в цената на XRP, защото ще се откри регулаторна изясненост. Освен това неотдавнашните модели на механически разбор и модели на търговия демонстрират опцията за доста повишаване на цената в скоро време. Въпреки консолидацията на цените напоследък, про-XRP анализаторите остават непоколебими, предвиждайки началото на солиден скок в близко бъдеще.

С две поредни тримесечни зелени свещи през последните шест месеца, специалистите считат, че XRP евентуално може да преживее скок до 1,500%, достигайки съвсем $10 до лятото. Засиленото приемане, поддръжката от водещите крипто тържища и изходът от правосъдното дело Ripple против SEC се показват като решаващи фактори, определящи бичите вероятности пред XRP.

Освен това стратегическите партньорства на Ripple и все по-широкото разбиране на нейните блокчейн решения във финансовия бранш обезпечават постоянна основа за растежа на XRP. С листването на XRP на огромните тържища и възходящия интерес от страна на институционалните вложители, сцената е готова за издигането на XRP до нови висоти.

Shiba Inu (SHIB): На вълната на новите листвания

Shiba Inu, криптовалута, основана на меме, въодушевена от породата кучета Шиба Ину, притегли вниманието на крипто общността със стремителното си повишаване на известността. Въпреки скромния си генезис, SHIB се опълчи на упованията и се утвърди като мощ, с която би трябвало да се преценяват на крипто пазара.

Неотдавнашното оповестяване на нови листвания за токените SHIB и BONE способства за възходящия подтик на монетата. С листингите на крипто борсата LBank и Binance Futures, токените SHIB и BONE получават по-голяма известност и досегаемост, проправяйки пътя за по-широко приемане и полза в криптовалутното пространство. Към момента на писане на публикацията SHIB се търгува с растеж от 2% през последните 24 часа, като са разпознати основни равнища на поддръжка и опозиция за евентуални ценови придвижвания.

Неотдавнашните листвания на SHIB на известни тържища, дружно с оповестяването на нови благоприятни условия за търговия и партньорства, подхраниха бичите настроения измежду вложителите. Въвеждането на безконечни договори на SHIB с ливъридж на огромни тържища като Binance Futures и LBank отвори нови благоприятни условия за търговците да вземат участие на пазара на SHIB. Освен това разрастващата се екосистема към ShibaSwap, децентрализираната борса, построена върху блокчейна на Ethereum, способства за възходящата полза и стойност на SHIB.

Тъй като от ден на ден консуматори се ангажират с ShibaSwap и по-широката екосистема на Shiba Inu, търсенето на токени SHIB се чака да се усили, което ще докара до повишение на цените.

Retik Finance (RETIK): Пионер в нововъведенията в DeFi региона

Retik Finance, пионерска DeFi платформа, предлагаща новаторски финансови решения, притегли вниманието с амбициозната си пътна карта и впечатляващия триумф на предварителните продажби. С фокус върху неприкосновеността на персоналните данни на потребителите, сигурността и достъпността, Retik Finance има за цел да революционизира метода, по който хората правят транзакции и ръководят своите финанси.

С сполучлива предварителна продажба, която генерира над $30 милиарда, и ясна пътна карта, RETIK записва 400% нарастване на цената в границите на два месеца, което показва доверието на вложителите в плана. Неотдавнашните актуализации включват ранни пускания на нейните DeFi карти и известия по отношение на графиците за листване и придобиване на права в каналите на обществените медии.

Освен това многоверижният DeFi портфейл без настойничество, задвижваната от AI платформа за P2P кредитиране и смарт крипто платежен портал на Retik Finance го нареждат като изцяло решение за децентрализирано финансиране. С оптимистични прогнози и разрастваща се екосистема Retik Finance е подготвена да окаже доста въздействие в DeFi пейзажа.

Подготовка за възвръщаемост на вложенията при идващия бичи цикъл

Експертите показват XRP, Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK) като три съществени покупки преди предстоящото бичо рали на пазара на криптовалути. С удобните регулаторни промени, възходящото приемане и новаторските функционалности, които подтикват търсенето, тези монети са добре позиционирани да се показват по-добре през идващите месеци.

Retik Finance, като нов план с подробна пътна карта, резонира удобно добре с актуалните пазарни трендове. Инвеститорите, които се надяват да извлекат оптималната изгода от идващия бичи поход, би трябвало да обмислят прибавянето на RETIK токена в портфолиото си.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Twitter: www.twitter.com/retikfinance
Telegram: www.t.me/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР