Крипто анализаторът Джейсън Пицино очаква значителни печалби за алткойните през

...
Крипто анализаторът Джейсън Пицино очаква значителни печалби за алткойните през
Коментари Харесай

Наближава най-големият момент за пазара на криптовалути според топ анализатор – ето какво да очакваме

Крипто анализаторът Джейсън Пицино чака обилни облаги за алткойните през идващите месеци, като прави паралели с историческа наклонност.

В неотдавнашен разбор, споделен с неговите почитатели в YouTube, Пицино допуска, че общата пазарна капитализация на криптовалутите, като се изключи Биткойн ( BTC ) и Етериум ( ETH ), може да отразява модела, следен в последния цикъл и да се впусне в забележителна възходяща наклонност след идния Биткойн халвинг през април.

Посочвайки времевата линия, той отбелязва, че към 23 месеца от дъното на цикъла през декември 2022 година ни слагат в ноември 2024 година, съвпадайки с разнообразни значими събития като избори и други фактори, свързани с времето, които могат да допринесат за евентуален скок на пазарната интензивност.

С идното халвинг събитие единствено след три месеца, Пицино обръща внимание на приликите с предходния цикъл, наблягайки повратна точка, настъпваща към този интервал. Въпреки че признава опцията за промяна, той показва оптимизъм, че тя може да е по-лека спрямо предходни случаи, по-специално изключвайки срив, сходен на този, следен по време на Коронавирус пандемията.

По отношение на прогнозите за цената на Биткойн, Пицино допуска, че в този цикъл е малко евентуално Биткойн да падне под $30,000, спекулирайки, че корекцията до междинния диапазон от $30,000 е вероятен сюжет.

Предупреждавайки за несъразмерна лакомия, той поучава вложителите да се възползват от актуалната опция за придобиване на Биткойн и високорискови алткойни с евентуална възвръщаемост, като прави паралели с следените модели в предходни цикли.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР