Криндж е дума, която вече се използва доста в онлайн

...
Криндж е дума, която вече се използва доста в онлайн
Коментари Харесай

Счупена елха, безумен смях и малко косми: Криндж моментите на родните звезди

Криндж е дума, която към този момент се употребява много в онлайн пространството. В дословен превод значи нещо, от което ви е позор, само че не безусловно от ваша постъпка, а от нечия друга. Гледате някоя звезда по малкия екран, само че ви хваща позор от държанието ѝ – това е е най-общото определение, с което ще ни разберете. През 2021 година, се нагледахме на някои криндж изцепки на родни „ звезди “, които си припомняме дружно в идващите редове:

Мария

В последно време фолк певицата се е отдръпнала от сцената и музиката, само че горе-долу припомня за себе си с изявленията. Поведението ѝ обаче е... меко казано кринжд. Доста консуматори разясниха последната ТВ изява на певицата, която остави у тях тъкмо това чувство. Неадекватният смях, намеци, лигавене и глупави смешки, които ни накараха да се срамим... вместо нея. Едно е да си готин, пресен и съвременен, само че напълно друго е да се държиш като 18-годишна госпожица. Не е дамско, не е за дама да се лигавиш, когато си посетител в малкия екран. А имаше времена, в които Мария въпреки всичко в действителност се стараеше да бъде дама...

Виж още: Разказ от първо лице за мръсния, скришен и цялостен със забрани живот в имението на " Плейбой "

Андреа

Беше неловко и неприятно за гледане, когато Андреа показва също необичайно държание на сцената на нощен клуб. Да, това присъединяване, след което гръмна абсурда с обработените фотоси. Не това обаче е криндж, а елхата, която певицата без да желае счупи.

Азис

Кралят на фолка! Само почит има от нас, само че някои негови фотоси са меко казано... неуместни и даже леко криндж. Окосмяването не е нещо неприятно и грозно, само че от време на време не е извънредно прелестно за наблюдаване. Поне не в Instagram.

Виж още: Тризначките от Big Brother хвърлиха бомбата със сензационно разобличаване

Скандалът сред Мария Илиева и Милица Гладнишка

Милица „ захапа “ Мария, че била засенчила с пеенето си участник в риалити предаване. Мария обаче не замълча и отвърна на Милица, че е доста сюрпризирана от реакцията ѝ, която назова даже злобна. Момичета... непотребен беше този спор, тъй като ви харесваме и двете, само че размяната на реплики беше криндж. Това държание би било присъщо на две фолкаджийки, които се борят за малко повече салфетки в дискотеката.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР