Криминално проявеният кметски син Иван Белишки заплашва публично с убийство.

...
Криминално проявеният кметски син Иван Белишки заплашва публично с убийство.
Коментари Харесай

Син на кмет на ГЕРБ заплашва: Гледай да не станеш част от инертния материал в язовира

Криминално проявеният кметски наследник Иван Белишки заплашва обществено с ликвидиране. Това алармираха медията ни читатели на ФАКТИ.

" Вероятно по отношение на идните избори много съграждани са подложени на принуда. Основно става въпрос за хора от опозиционни партии или такива, очевидно критикуващи кмета и сина му поради очевидния чадър над престъпната им активност. Заплахите са за живота и фамилията на лица и техните близки ", безапелационни са нашите читатели, който разясняват, че пострадалите са алармирали полицията за мненията на Белишки.
Снимка: Читател на ФАКТИ  Син на кмет на ГЕРБ заплашва:

Иван Белишки е наследник на Никола Белишки, сегашен кмет на Панагюрище с трети следващ мандат. Бил е още депутат на ГЕРБ в 41-вото Народно заседание.

Припомняме, че кметският наследник Иван Белишки и преди е имал допир с органите на реда. Това не е и първото заплашване, което идва от негова страна. През 2019 година, откакто беше махленски в противозаконна търговия на антики в журналистическо следствие, той заплаши със разпра кореспондент на TrafficNews. Беше задържан поради въпросната търговия с антики. През 2020 година нанесе побой върху човек на неговата възраст - П. Биволаров, поради паркомясто. По-рано тази година Белишки беше съден поради противозаконна търговия с културни полезности и побой над трима служители на реда. Отново тази година той се вряза с джипа си в три паркирани автомобила и отнесе витрината на магазин. Беше освободен от органите на реда против 10 хиляди лв. гаранция.

Припомняме още, че при започване на тази година от ФАКТИ получихме сигнал за друго противоречиво държание на кметския наследник. " Цигански оркестър, наргилета и барабани там, където се вършат курбани и помени ", алармираха наши читатели и изпратиха фрагменти по какъв начин Белишки се радостни с компания в магерницата на параклиса " Света Богородица " в село Оборище, община Панагюрище. Празненството беше във връзка Ивановден и в мощно затруднената конюнктура с Covid-19.

" Белишки татко и наследник и наказателната им бригада не стопират да тормозят хората в града ", споделят нашите читатели.

С оглед " канибалската история " на вътрешният министър Бойко Рашков и изказванието, че персонално министър председателят Борисов заплашил очевидец по дело против собствен министър, че " има жена и деца, които няма да схванат дали не ядат неговото месо ", обществено изписаните думи на кметския наследник - " Гледай да се станеш част от инертния материал в язовира ", повдигат няколко въпроса. Като да вземем за пример процедура ли е в ГЕРБ (и у околните на ГЕРБ) използването на закани против несъгласните с ръководството и с тези, които следват закона?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР