Криминално проявена и осъждана жителка на село Якимово е задържана

...
Криминално проявена и осъждана жителка на село Якимово е задържана
Коментари Харесай

Жена подпали магазин за мебели в Лом

Криминално проявена и осъждана жителка на село Якимово е арестувана в ареста на районно управление (на МВР) Лом за палеж на магазин за мебели в гр. Лом, оповестиха от Министерство на вътрешните работи - Монтана.

На 30.07.2022 година към 02,10 ч. от ЕЕН 112 в районно управление (на МВР) Лом е получен сигнал за зародил пожар в мебелен магазин в крайдунавския град. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на районен съд ПБЗН и районно управление (на МВР) Лом, които открили, че вследствие на зародилия пожар е изгоряла наличната стока – мебели. На местопроизшествието е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 331, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В хода на работа е изработен още един оглед, при който са открити данни за тенденциозен палеж. При извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти на районно управление (на МВР) Лом открили по „ горещи “ следи причинителя – 46-годишна продавач-консултант в магазина, от с. Якимово, престъпно проявена и осъждана.

По първични данни, палежът е осъществен за прикриване на финансови злоупотреби. Жената е арестувана с полицейска заповед до 24 ч. в районно управление (на МВР) Лом, като е направила цялостни признания. По случая са разпитани очевидци. Работата по документирането на закононарушението продължава районно управление (на МВР) Лом.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР