Криминално проявен от село Ясеновец е задържан за нанасяне на

...
Криминално проявен от село Ясеновец е задържан за нанасяне на
Коментари Харесай

Криминално проявен захапа за крака полицай

Криминално проявен от село Ясеновец е арестуван за нанасяне на телесна щета на служител на реда, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева.

Около 4:20 часа на 9 март по бул. „ България “ в Разград екип автоконтрольори са спрели за инспекция лек автомобил БМВ 520Д. Колата била карана от 19-годишно момиче от лознишкото село Синя вода, чиито проби за алкохол и опиати са негативни. В хода на инспекцията 21-годишният пасажер от Ясеновец слязъл от автомобила без позволение и направил опити да попречва работата на чиновниците от бранш „ Пътна полиция “, блъскайки се в тях. Той отправял закани, закани и обиди, а при задържането е оказал опозиция и захапал по крайници единия от униформените. Младежът е отведен в Районно ръководство – Разград и арестуван за период от 24 часа.

По случая е стартирано следствие, уточни Георгиева. За Българска телеграфна агенция тя изясни, че арестуваният има и други престъпни прояви като нанасяне на побой и шофиране след приложимост на алкохол. На него не му е изработен тест за приложимост на опиати и алкохол, защото не е карал и служителите на реда нямат законни учредения за това, добави представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР