Криминално проявен от Благоевград е заподозрян за кражба на четири

...
Криминално проявен от Благоевград е заподозрян за кражба на четири
Коментари Харесай

Рецидивист открадна четири коли и обра магазин за една нощ

Криминално проявен от Благоевград е обвинен за кражба на четири коли единствено за, заяви прокуратурата. А.К. е бил задържан дружно с малолетен, апетитен за негов съизвършител. Серията от обири е осъществена през нощта против понеделник. Освен това А.Т. съумял да обере и хранителен магазин в село Черниче.
Прочетете още
Първо бил откраднат " Фолскваген " от Благоевград, с който двамата отишли в Симитли. Спукала се обаче една от гумите и автомобилът бил зарязан. А.Т. отворил друга кола, само че тя не тръгнала, тъй като била развалена. След това било откраднато " Пежо ", с което двамата стигнали до Черниче.

В селото разрушили входната врата на магазин, откъдето взели цигари, хранителни артикули и пари. Тръгнали с краденото " Пежо " към село Полето, само че горивото свършило. И тази кола била зарязана. След това била открадната четвърта, още веднъж " Фолсваген ". Част от взетото от магазина било прикрито в шубраци, а другите артикули – в последната кола.

Именно с нея двамата били задържани в Благоевград, където полицията към този момент знаела на кражбата от магазина в Черниче. А.Т. е арестуван за 72 часа и е формирано дело. Той е неведнъж осъждан.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР