Криминално проявен мъж от ромски произход е заподозрян за убийството,

...
Криминално проявен мъж от ромски произход е заподозрян за убийството,
Коментари Харесай

19 годишен ром се издирва за убийството в Кюстендил, общо 8 души са в ареста

Криминално проявен мъж от ромски генезис е обвинен за убийството, станало по време на всеобщ пердах в Кюстендил. Извършителят е на 19 години и сега се търси от полицията. Това заяви старши комисар Елиан Стамболийски, шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил, представен от Радио „ Фокус “.
„ Човекът, предизвикал гибелта на 35-годишния мъж, е открит от свидетелски показания и от видеозаписи, следва задържането му”, сподели Елиан Стамболийски. „ Издирваният е от ромски генезис, престъпно проявен, има три престъпни прояви и две от тях са за нанасяне на телесни повреди ", добави той. По думите му търсеният е на 19 години. По-рано през днешния ден бе обявено, че починалият не е взел участие в багра, а инцидентно е бил на мястото на случая.
„ Не приказваме за напрежение сред етносите, казусът е битов и е поради огромно количество стихотворец алкохол”, сподели Елиан Стамболийски. По случая е конфискуван един газов револвер, само че той не е бил употребен по време на побоя. Предстои да се откри дали умрялото лице е участник в багра, или е бил инцидентно на мястото на случая. По думите му смъртният случай е станал на улица „ Цар Освободител”. До момента общо 8 души са арестувани във връзка със сбиването в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР