Криминално проявен мъж е нападнат около 11 часа днес от

...
Криминално проявен мъж е нападнат около 11 часа днес от
Коментари Харесай

Посред бял ден: Мъж е намушкан с щик в центъра на Бургас

Криминално проявен мъж е атакуван към 11 часа през днешния ден от трима мъже в центъра на Бургас, в региона на Новата поща.

32-годишният бургазлия е намушкан в гърдите с щик. До случая се стигнало след гонка по една от главните улици на Бургас  сред него и трима мъже, облечени в тъмни облекла и с качулки, въоръжени с ножове.

Преследваният спрял за момент, обърнал се, с цел да се отбрани, само че тогава бил наръган в гърдите с нож,чиято дължина на острието надвишава 25 см. По време на огледа стана ясно, че потърпевшият, който е с заплаха за живота, е бил също въоръжен с сходен нож. Мъжът е настанен с заплаха за живота в УМБАЛ – “Бургас ”.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че към този момент са арестувани трима престъпно проявени бургазлии – на  34 година, 35 година и 38 година Служители на “Криминална полиция ” работят по определяне на директния причинител на действието.

По първични данни причина за случая са неуредени междуличностни взаимоотношения.

Мъжът е добре прочут на полицията. Свидетели описват, че нападателите са имали и бухалки.

Предстои изземването на видеозаписи отблизо ситуирани до местопроизшествието камери. Работата по случая продължава от чиновници на отдел “Криминална полиция ”. Нападнатият е престъпно проявен. Той е осъждан за необятен набор от закононарушения – грабежи, обири, опиати. Живеещите в центъра на града са шокирани от бруталното нахлуване измежду бял ден.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР