Криминално проявен жител на с. Приселци е задържан за две

...
Криминално проявен жител на с. Приселци е задържан за две
Коментари Харесай

След гонка из Варна: Заловиха дрогиран крадец на кола и инструменти

Криминално проявен гражданин на с. Приселци е арестуван за две обири, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Варна.

На 31 август 27-годишният мъж бил хванат след зрелищна гонка из Варна, откакто преди този момент отмъкнал лека кола от двора на компания в Западна промишлена зона. С автомобила стигнал до Девня, където откраднал от къща ъглошлайф и куфар с разнообразни принадлежности.

Обявеното за търсене возило било засечено от униформени на бул. „ Девня “ в морската столица. Полицаите пробвали да го спрат за инспекция, само че водачът дал газ и се опитал да избяга. Започнала дълга гонка из улиците на града, по време на която преследваният карал и в платно за насрещно придвижване. Накрая спрял покрай жп гарата, напуснал колата и опитал да се скрие, само че бил задържан. При изработен полеви тест за опиати се оказало, че младежът е използвал амфетамин и метамфетамин.

След повдигнато обвиняване по искане на прокуратурата Варненският областен съд го задържа под стража с претекста, че има риск да се укрие или да извърши ново закононарушение, в случай че е на независимост. 27-годишният мъж е осъждан за обири като малолетен, а сега против него се водят и други досъдебни производства. Макар че има адресна регистрация, той води бездомнически метод на живот и държанието му е непредсказуемо, мотивираха решението си магистратите. Определението им предстои на обжалване пред Варненския областен съд в 3-дневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР